Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłem łańcuszek !! Dla ucziwego znalazcy wysoka nagroda !! |
Czwartek 14,12,2006 Około godziny 8.30 rano przechodziłem przez ścieżkę od bloku Rycerska 18 w stronę bloków przy ul. Księżnej Anny. Zgubiłem trójkolorowy łańcuszek waga ok 50g ze zlotym krzyżykiem. Ten łańcuszek ma dla mnie szczególne znaczenie , ponieważ dostałem go od bardzo ważnej osoby w moim zyciu. Dla uczciwego znalazcy będę bardzo wdzięczny. Proszę o zrozumienie. Nagroda to 500 zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłem łańcuszek !! Dla ucziwego znalazcy wysoka nagroda !! |
heheh to trzeba bylo tyle nie pic wesol mysle za jak juz ktos znajdzie to i tak nie odda, taki juz jest mentalnosc w naszym kochanym kraju...znalezione nie kradzione:P
|
|
Myslę, że jeżeli znalazca przeczyta, to do Ciebie sie zgłosi. Bądź dobrej myśli.
|
|
jak będe coś wiedział to się odezwe: waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Autor: barbra (---.lom.vectranet.pl) Data: 14-12-06 18:50 "Myslę, że jeżeli znalazca przeczyta, to do Ciebie sie zgłosi. Bądź dobrej myśli." Mysle, ze jezeli znalazca przeczyta ile jest nagrody za lancuch to sie nie zglosi, tylko sprzeda....za wiecej niz te 500zl. Badz dobrej mysli. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
"Mysle, ze jezeli znalazca przeczyta ile jest nagrody za lancuch to sie nie zglosi, tylko sprzeda....za wiecej niz te 500zl. Badz dobrej mysli. " Zauwaz, ze napisal: "łańcuszek ma dla mnie szczególne znaczenie , ponieważ dostałem go od bardzo ważnej osoby w moim zyciu" Mysle, ze skupy zlota taki fakt nie obchodzi i skupuja takie rzeczy po normalnej stawce ;]
|
|
fLoorek jezeli ktos go znalazl...to pojdzie i zobaczy jaka jest jego wartosc...jak bedzie wiecej niz 500 to tam go odda... ewentualnie komus sprzeda, a jezeli nie to odda w nagrode...a nie, ze ktos ze skupu zobaczy ze jest bardzo wazny to od razu da 2000 zl... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wartość tego łańcuszka u zlotnika to ok 500 zl więc mysle że zaproponowałem dobrą ofertę dla znalazcy, czy ktos odsprzeda właścicielowi czy do złotnika to mysle że ktoś wolałby odsprzedać osobie która jest do niego przywiązana
|
|
500 zł to już niezły łańcuch musi być :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
jaki.. było napisać że jest wart 50 zł, a nie 500!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |