Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policja u scianow, co sie stalo? |
Wczoraj wyszedlem z psem i widzialem policje na wysokosci domu doktora. Wiecie co sie stalo? Jakis wypadek? Wlamanie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policja u scianow, co sie stalo? |
I z wrażenia aż założyłeś nowego e-maila i się zarejestrowałeś na naszym forum? Imię (nazwa) użytkownika: mkwozniak Posty: 1 E-mail: mk.wozniak76@gmail.com Chciało ci się czy za to dostajesz nasze pieniądze z podatków?
|
|
Rozumiem, że jeżeli jestem nowym użytkownikiem forum, mam zakaz tworzenia wątków i udzielania się pod innymi tematami bez Twojego pozwolenia? Zdaję sobie sprawę, że pisanie ponad 6600 razy na forum, jest Twoim sensem życia i nie masz nic innego do roboty jak trollowanie bez konstruktywnej odpowiedzi.
|
|
A co cię to interesuje? Nogi mi się nie zginajq.
|
|
Ja jestem aktywnym czytelnikiem portalu od kilkunastu lat to i się zebrało wpisów, szczególnie gdy widzę wpisy z farmy płatnych ratuszowych troli obecnej ekipy to nie mogę pozostać bierny.
|
|
Ratuszowe trole - dobre określenie. Czytałem kilka wpisów o takim brzmieniu. Wiem co masz na myśli.
|
|
Zwykła ludzka ciekawość. Nie zawsze widzi się policję na sygnale przy takim domu, kogo by nie był. Raczej nie jest częsty widok.
|
|
Dokładnie gdzie ten dom?
|
|
Dokładnie to Ci nie powiem. Stara Łomża, Parkowa czy jakoś tak.
|
|
Nie wiesz gdzie dom, ale że policja była to wiesz?
|
|
I w dodatku mieszkasz obok?
|
|
Patrzę że kontrwywiad zarówno z prawej jak i lewej strony politycznej działa poprawnie
|
|
Niemal jak w polityce lewica - prawica. Każdy ma swoje zdanie i walka kto fajniejszy.
|
|
4feeter napisał(a): > I w dodatku mieszkasz obok? Nie mieszkam obok. Na wsi, czy małym mieście niemal każdy wie kto i gdzie mieszka. Od czego są \"osiedlowe monitoringi\" - sąsiedzi. Słyszało się kto i gdzie mieszka - nie interesowało mnie sprawdzanie. Owszem są i ploty, dlatego w 100% nie wiem, czy to ten dom. Wiem, że gdzieś na parkowej. Ponoć kilka dni temu znowu tam była policja. Nie wiem co to się dzieje w tym mieście.
|
|
Dobre dzisiaj ciastka były?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |