Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
projektant wnętrz |
Poszukuje osoby do zaprojektowania wnętrza biurowego ok 100m. Kogo polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: projektant wnętrz |
Polecam p.Anetę Wleciał Kasia Arbuz
|
|
hohoho duze biuro... wez pania Podedworna :)
|
|
Możesz podac kontakt do P. Anety Wleciał?
|
|
wiem,że zajmuje sie projektowaniem wnętrz-Marta Krasowska.Projektowała jakieś lokale w Łomży
|
|
Ja mogę polecić p. Grażynę Podedworną. Wydaje mi się, że w Łomży zdecydowanie najlepsza. Ma spore doświadczenie. Poza tym nie zdziera. Jakbyś była zainteresowana, pisz na maila podam Ci telefon do Niej, bo tak publicznie nie wypada, nie mój tel ;)
|
|
P. Grażyna przy całym szacunku to nauczycielka a nie architekt wnętrz :-) Powstaje więc pytanie skoro może coś zaproponować nauczycielka bez szczególnego wykształcenia w tym kierunku to po co płacić? - kup dwie gazety o designie i sama dasz radę. Biuro to raczej pewien standart - wersalu nie potrzebujesz. Najważniejszy jest jakiś pomysł na akcent - a to już Ty wiesz najlepiej.
|
|
powiem zwiezle napierw przygla,dam sie wszystkim programom zapamietuje, wymieszam na moj gust kisze, jakis' czas w glowie po kilku latach rodzi sie cos' pie,knego , sublissimme czasami nawet szybciej-, lat nie trzeba, to zalezy od natchnienia i wlasnorecznie sie da
|
|
Et c'est pourquoi nous devons faire ! _________________________________________________________
|
|
pamiętaj o sztucznych palmach i klamce w biurku :) plus strona startowa nk
|
|
Pan Robert Karwowski tel. 500 22 40 40. Szczerze polecam, wystarczy popatrzeć na jego realizacje.
|
|
Pani Podedworna
|
|
Przemek Adamowicz polecam projekty czytelne dla wszystkich nawet laików
|
|
ARCHITEK K. GRUSZFELD , FIRMA DESIGNEO - BEDZIESZ NAPEWNO ZADOWOLONA ,SKORZYSTAJ -POLECAM moonka
|
|
To karpiowi1989 jeszcze za mało odpowiedzi? :)
|
|
_mały_ jest dobry w te klocki :)
|
|
Architekt Magdalena Kot fajne pomysły, świeże podejście, koncept, projekt wykonawczy, nadzór. Mam do niej maila: magda.lena.kot.01@gmail.com POLECAM ! ! !
|
|
p.POdedworna jest nauczycielka ale rowniez architektem,i to b.dobrym,ma ogromny talent! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Odradzam Roberta Karwowskiego.
|
|
? Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety.
|
|
Polecam p. Ewę Ramatowską, Ma doskonały gust.
|
|
ta zdecydowanie Podedworna, Adamowski, Karwowski.... istna kopia jednego projektu... \"polecam\"...!!!
|
|
Ja mogę polecić p. Żukowską - Minima Studio z Łomży.
|
|
Polecam P. Małgorzatę Tymendorf
|
|
|
Dzięki Edyta już lecim pod Warszawę :) Imię (nazwa) użytkownika: EdytaD Posty: 1 Imię: Edyta E-mail: edyta.dombrowska@interia.pl
|
|
Ja dostałam namiar na firmę DF Interior, gdy poszukiwałam kogoś do zaprojektowania łazienki. Podobno świetna pracownia, zresztą bardzo mi się podobają realizacje na ich stronie.
|
|
Najlepiej samemu inspiracji poszukać w necie a dodatkowo wybrać się do sklepu Ikea.
|
|
a po co przepłacać za projektanta skoro w necie jest tyle porad i inspiracji, że samemu spokojnie można to zrobić.
|
|
Podbijam temat. Macie kogoś, naprawdę godnego polecenia? Planuje remont u mamy i potrzebuje osoby z ciekawymi pomysłami.
|
|
Odradzam zdecydowanie powyższą firemkę..
|
|
Marcinmar nie polecaj nam tu jakiejś tandety w ładnym pazłotku
|
|
Moim zdaniem ma przyszłośc ale jedynie w dużych miastach, w których jest wiele bogatych osób. Korzystanie z usług projektanta wnętrz jest kosztowne, poza tym nigdy nie wiemy czy projekt spełni nasze oczekiwania. Tak więc sam nie zdecydowałem się na takie usługi (chociaż sprawdziłem i zastanawawiałem się nad tym). Jeśli ktos nie ma kasy na projektanta, zawsze moze skorzystać z pomysłów na stronach takich jak homedecor czy pinterest, na których jest wiele ciekawych aranżacji. Polecam również szukać wyposazenia w mniejszych sklepach, w ktorych mozna kupić meble od wielu dobrych projektantów.
|
|
pracownia@anntresola.pl Polecam Panią Anię, solidna projektantka z wykształcenia architekt. Bardzo dobra jakość projektów. Różne wersje usługi. Korzystałam i szczerze polecam.
|
|
Miki daruj sobie pracę w niedzielę. Nikt nie skorzysta z twojej pseudo bieda firemki które polecasz.
|
|
Jak kogoś stać na zatrudnienie projektanta wnętrz to fajnie, zawsze można liczyć na fachową pomoc.
|
|
Warto ogólnie korzystać z takiej usługi projektowania wnętrz?
|
|
Proszę o numer telefonu do Podedworna Grażyna.
|
|
Na jakim etapie budowy domu szukać projektanta/architekta wnętrz? Sama tego nie ogarnę i przydał by mi się fachowiec w tym temacie. Jak wyglądała taka współpraca zarówno z inwestorem jak i ekipą budowlaną?
|
|
Projektant jest konieczny. Proszę nie słuchać kozaków, którym się wydaje, że na wszystkim się znają, a później stwierdzają, że jednak należało zrobić inaczej. Najlepiej jeszcze przed elektryką - dzięki temu projektant doradzi gdzie umiescić poszczególne gniazdka elektryczne. Od siebie polecam to projektowanie wnętrz domów w Krakowie https://marengo-architektura.com/ Sugeruję zerknąć sobie na ich realizacje na stronie:
|
|
Polecam Annę Mikołajczuk https://www.anntresola.pl/
|
|
|
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z listwami oświetleniowymi ściany https://e-interior.pl/sztukateria/listwy-oswietleniowe/? Jak to wygląda i czy warto zainwestować w tego typu dekorację? Czekam na Wasze opinie.
|
|
Polecam https://domzcegly.pl/ tu na prawdę znajdziecie wszystko to, co jest nam niezbędne do kompleksowej aranżacji wnętrz
|
|
My współpracowaliśmy z architektką, i jesteśmy bardzo zadowoleni! Koszty i wszystkie potrzeby wyszły przy bardzo szczegółowej ankiecie wstępnej i rozmowie, trzymała się budżetu, zdjęła z nas masę pracy, np. przy nadzorze prac czy rysunkach technicznych dla elektryków czy hydraulików. Polecanko 100% A i jeśli szukalibyscie ciekawych inspiracji na wykończenie wnętrza, to fajną stroną jest stroną Tubądzin: https://www.tubadzin.pl/kuchnia Mają tam wiele projektów, na przyklad na kuchnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |