Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatonęła łódka WOPR w Porcie Łomża |
Nie słyszałem o takich zbiórkach. Dawajcie Łomżyniacy, wspieramy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatonęła łódka WOPR w Porcie Łomża |
Jak się dostaje za darmochę co rusz to nową to poprzednia zatonęła. A co ona z paździerza że nie da się wysuszyć i naprawić?! Prywatna by nie zatonęła.
|
|
forciu coś się tobie pomyliło, ja osobiści chodzę od ponad 30 lat na plaże w Łomży i nie widzę żeby WOPR miał nowy sprzęt pływający. wiecznie na tych samych pomarańczowych łódkach pływają z połowy lat 90, nieraz pokażą się łódką czerwona ale ta też nie należy do nowych. Wiecznie coś się im psuje w nich bo często widać jak do naprawy je wożą, podejrzewam że przy takiej eksploatacji tych łodzi dużo już się nie naprawi. Prywatne nie robią tyle pływań co ich łodzie więc wolniej ulegają eksploatacji. Wiem że była zbiórka na silnik i echosondę ale już chyba zamknęli. Narazie nie słychać żeby WOPR prosił o dalsze wsparcie, morze jeszcze poproszą czas pokaże.
|
|
Tyle kasy na bulwary a na łódkę nie ma? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
|
|
A gdzie ten port? Chyba nie mówicie o tej sadzawce przy bulwarach? :-D:-D:-D
|
|
Nie zamierzają jej wydobyć?
|
|
nasz port zarasta i niebawem nawet nikt do niego nie wpłynie. Nie wiem czemu nie usuną tego zielska które tarasuje port. wyglada to okropnie. follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |