czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PG1 -Wynajęcie sali gimnastycznej

Kiedyś mozna bylo wynajac sale po lekcjach(wieczory lub weekend) na grę w halowke.Czy nadal można to robić? jeśli tak to ile kosztuje godzina wynajecia sali, i kto tym się zajmuje?(kiedyś lutrzyk o tym decydowal,teraz nie wiem).Z góry dzięks za odpowiedzi Pytam sie bo już dawno skończyłem tę szkołe ale z kumplami chcielibyśmy sobie pograć jak za dawnych czasow...

____
^_^

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PG1 -Wynajęcie sali gimnastycznej

Hmm wypadałoby dyekcji zapytać ;)

Hmm wypadałoby dyrekcji zapytać ;)

No wiem tylko narazie czasu nie mam by wpasc, chce wynajac dopiero za jakis czas,ale ci ktorzy teraz chodza do jedynki to powinni wiedziec

____
^_^

Jutro się dowiem to dam znać kto jak i za ile ;) Ostatnio też miałem taki zamiar iść z kumplami pograć;)

ja też bym sobie pogral

Bartes będe ci bardzo wdzięczny;)

____
^_^

rozmawiałem z moim facetem od w-f to mówił,że można zbić się na gałe do piłki halowej i gracie :) tylko nie wiem czy to wszystkich się tyczy. Zapytajcie najlepiej dyrekora.

już nie można ()()()to właność szkoły , a jak sale wyremontowal8i , to napewni nieeeeeeeeeeeeee!! ()()()

Biernaczento tylko za pilke trzeba placic,tnz kupic mozna grać? czy wszystkich? absolwentow powinno sie tyczyc;)

____
^_^

CZY w Łomży jest jakakolwiek szkoła, która jest skłonna udostepnić salę do grania??

w PG1 wynajmuja sale.Przynajmniej dla studentow niestacjonarnych Instytutu Sportu w Łomży, ktorzy maja zajecia w soboty i czasami w niedziele w tej szkole

zagadacie dobrze z facetem od w-f to wam udostępni sale,jakoś się dogadacie. Zapytajcie jeszcze w mechaniaku może tam??

Wiecie gdzie jest stary szpital;];] to tam jest ten wielki namiot...tam chyba za 5zł za godzinę można...tam się dopytaj

W tym namiocie jest zimno jak na dworzu a do tego jak pada jest slisko i nie idzie grac w halowke. Odradzam. Chyba ze wybierzesz jakis cieply sloneczny dzien ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org