Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wkładka - ginekolog |
Witam, którego ginekologa poleciłybyście jeśli chodzi o wkładkę domaciczną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wkładka - ginekolog |
Wkładka domaciczna to inaczej wkładka aborcyjna. Chcesz mordować swoje dzieci?
|
|
A jeśli chce , to co ci do tego? Legalne? Dokształć się. Niedługo to masturbację nazwą mordowaniem. Jak śmiecie mordować te biedne plemniki.
|
|
He he he na ten temat są różne opinie jeżeli chce taką wkładkę to kto jej przeszkodzi ona jest po to by nie doprowadzać do zapłodnienia polecam ginekologa p.Skrętka albo p. Ściane
|
|
lucyna, najlagodniej mowiac, puknij sie w leb. mika26, dobrze gadasz
|
|
W stosunku do aborcji wkładka jest byćmoże lepszym rozwiązaniem, jednak jakby tego nie nazwać pomaga ona w pozbyciu się zapłodnionej komórki jajowej czyli rozwijającego się życia. Może zamiast tworzyć życie i się go pozbywać (zabijać?) lepiej zapobiec jego powstaniu, skoro go nie chcemy (prezerwatywa). Nie oceniam, niech się każdy sam ocenia, także moralnie. Wychodze z punktu tzw. logicznego myślenia. Pozdrawiam PS. Wkładkę założy każdy ginekolog bo nie jest fizyka kwantowa.
|
|
kazdy z was traktuje ja jak inkubator!!!!!!!To jej sprawa i jej odpowiedzialnosc-oczekiwala konkretnej odpowiedzi a nie misji sw. Wojciecha! Nawet w czasach rzymskich uzywano baranich jelit zwanych dzis kondomami a najwiekszym handlarzem byl kosciol katolicki!Uwazam , ze dobra wkladka jest dobrym wyjsciem , przynajmniej nie truje sie hormonami. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
hmm, nie pytam czy można czy nie można, czy powinnam czy nie. Ja się nikogo nie będę pytać. Dentysta tez założy plombę , bo to nie fizyka kwantowa!, ale szuka się najlepszego który zrobi to dobrze... dzieki menia
|
|
: historia80 to zalezy od twojego organizmu ----chyba jednak najwazniejsza jest dlugosc wkladki. Organizm moze sam wydalic ale mysle , ze trafisz jednak do myslacego ginekologa. Pozdrawiam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
rzepicha; tak własnie, szukam ginekologa oby nie okazał się rzeźnikiem. pozdrawiam
|
|
dr Malinowska zakłada wkładki i podobno wszystko zawsze jest ok. Dziecko jest największym cudem świata, a akt rodzenia największym biologicznym uniesieniem natury - S.Leszczyńska
|
|
życie pojawia się około 40 dni od poczęcia, kiedy to zaczyna funkcjonować nasza szyszynka, wszystko wcześniej to tylko zbiór komórek Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Pijagina polecam Lala22
|
|
do tommeknet: a kto z ludzi tak orzekł?
|
|
Co to was obchodzi że ktoś chcę wkładkę założyć? temat niejest czy zakładać czy nie tylko u kogo, więc polecam spiralę dobra sprawa a jeśli chodzi o ginekologa to Zaremba. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Ja przetestowałam dr Głębickiego. Założył i wszytko było w porządku. Planując ciążę zmieniłam lekarza na dr Zarembę. Co prawda spirali już nie zakładał, ale skoro to nie fizyka kwantowa jak to ktoś słusznie zauważył, myślę, że sprostałby:D Natomiast jeśli chodzi o podejście do sprawy i dokładne wytłumaczenie czegokolwiek zdecydowanie dr Zaremba. To jest lekarz moim skromnym zdaniem naprawdę godny polecenia. Kiedy do niego trafiłam zaskoczona byłam jego podejściem, zapytał totalnie o wszystko, zlecił badania i miał dla mnie tyle czasu ile ja tego potrzebowałam.
|
|
Ta wkładka to pomysł twojego chłopa?
|
|
Mój chłop jest ojcem dwójki cudownych dzieciaków, chciałby mieć jeszcze z 2... Tylko ELop skąd nabrać kasy w tym popier...olonym państwie. Człowiek jak biały murzyn pracuje, aby się żyło lepiej.
|
|
Polecam dr Zdanowicza.
|
|
Polecam dr. Pękałę. Ja od 2 lat mam wkładkę hormonalną, rewelacja! Komfort, zero komplikacji.
|
|
Brak słów jaki siemnogród :-(
|
|
Ze swojej strony polecić mogę Panią Paulinę Pająk. Przyjmuje w przychodni https://innova-med.pl/uslugi/iud-wkladka-domaciczna-uwalniajaca-jony-miedzi/ w Warszawie. Zakładałam u niej wkładkę domaciczną uwalniającą jony miedzy. Świetnie się u mnie sprawdziło takie rozwiązanie. Polecam serdecznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |