niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NAJGORSZY FRYZJER W ŁOMŻY - UWAŻAJCIE !!!

Wczoraj wybrałam się po raz pierwszy do "salonu fryzjerskiego" obok ryneczku przy Al. Legionów (naprzeciwko centrum elektrycznego ASAJ). Nie dość, że musiałam czekać ponad godzinę (byłam umówiona na 11:30 a usiadłam na fotel dopiero przed 13) to trafiłam na kobietę, która kompletnie nie wie co robi i żyje w jakimś innym świecie. Pomyliła farby i zamiast platynowej nałożyła mi na głowę jakiś ciemny brąz. Mimo licznych prób naprawienia swojego błędu, nie udało jej się to i zostałam z 1/3 rudych włosów na głowie i głupim uśmiechem tej niedorozwiniętej, jak z tego wynika, kobiety. Nie dość, że nie usłyszałam głupiego "przepraszam" to mało brakowało, a musiałabym płacić za spieprzenie mi włosów!

Drogie Panie! Ostrzegam przed tym salonem. Mieści się na parterze domu jednorodzinnego, na Al. Legionów, na lewo od rynku.

Gosia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NAJGORSZY FRYZJER W ŁOMŻY - UWAŻAJCIE !!!

witam.fajnie ze piszesz,mozesz ją udupić wiem ze jest cos takiego.słyszałam juz o takim przypadku fryzjer musiał poprawiac włosy tak jak chciała a wyszły jej fioletowe.mało jest dobrych fryzjerów-niestety.pozdrawiam.LIDKA

macho

pierwsze słysze żeby był tam jakiś fryzjer!!!!
Zato ja wiem gdzie jest najgorsza stylistka paznokci ,pani O. z zakładu mieszczącego się na Piłsudskiego, wykonując swoją pracę nie przestrzega żadnych zasad higieny (o osobistej już nie wspomne), nie potrafi zrobic akryli, więc wszystkim swoim klijentkom proponuje żele, odziwo wszystkie idą za jej radą.Ponad to do swojej ZLE wykonanej pracy dołancza gratisy BAKTERIE!!
Już 3 osoby po wizycie u pani O. zostały "poczęstowane" gronkowcem.

PS.A taka dobra była w tym fachu amerykańska, podobno pracowała przy filmie buhahahahhahaha

gosiu: a skad wiesz, ze ta pani pomylila farby? przyznala sie do tego?
Co do czekania na wizyte: taka fryzjerka jest u mnie skreslona na starcie. To jest zwykly brak poszanowania dlla naszego czasu.

maila: piszesz o tej stylistce paznokci, której "z gęby jedzie" ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

peter:widze, że dobrze się orientujesz hehe, tak dokładnie o niej pisze , wiem że temat tej pani był już poruszany , ale o pani O. i jej głupocie można mówic bez końca.

wiem gdzie to jest...tez tam byłam i sie zgadzam.... personel i ich praca do du... ale w moim przypadku zamiast postopniowanej grzywki miałam taką zwykłą... dziewczyny,kobiety z dala od tego zakładu...

:)

A to ciekawe. Ja jestem bardzo zadowolona z usług tego Zakładu. Pomimo tego, że w Łomzy nie przebywam często, to korzystam z usług Pani Agnieszki i muszę powiedzieć, że już kilkakrotnie przywiozłam tutaj swoje koleżanki spoza Łomży, które też były bardzo zadowolone.

Może to głos konkurencji , bo chyba Zakład jest już po remoncie.

Wybiorę się dzisiaj specjalnie i poinformuję Panią Agnieszkę o poście. Jeżeli jest on wynikiem czynu nieuczciwej konkurencji lub pomówieniem to napiszę jej pozew i już. Jak kotoś jest dodrosły to musi brać odpowiedzialność za swoje słowa. A swoją drogą nie słyszeliście, że platynowy blond jest już od ponad 2 lat passe.

Korzystałam z esług tego zakładu ok 10 lat, nigdy nie miałam zastrzeżeń co do usług tam prowadzonych , az do czasu podobnego przypadku z farbą .Trudno jest w Łomży znaleźć dobrego fryzjera .Na dzień dzisiajszy chodzę od zakładu do zakładu i musze powiedzieć ze jest różnie.Jak dobrze maluje , to źle strzyże i odwrotnie .U p.Agnieszki fryzurka zawsze była dopracowana, włos wyczesany , ale cóż ta jedna wpadka wysytarczyła by zniechęcić do ponownych odwiedzin.Nigdy też nie wiadomo do kogo trafimy odwiedzając nowy zakład, to też jest ryzyko.

Moorgan

"Wybiorę się dzisiaj specjalnie i poinformuję Panią Agnieszkę o poście. Jeżeli jest on wynikiem czynu nieuczciwej konkurencji lub pomówieniem to napiszę jej pozew i już."

Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Składaj, skladaj, zawsze sie, któryś adwokat na tym dorobi.

MYŚLE.ŻE TO NIEWIELKI PROBLEM Z TĄ FARBĄ ZA JAKIŚ CZAS ZROBISZ

SOBIE INNĄ I PO CAŁYM BALU.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

zgadzam sie ze to najgorszy zakład fryzjerskiw miesce. Mialam kiedys przyjemnosc sie o tym przekonac. Zamiast pieknych lokow na glowie zrobiono mi jeden wielki koltun i puch. Nigdy tam nie wroce.

Pzychodze do tego zakładu od kilku lat i sądze że ejst to najleprzy zakład w Łomży, Pani Agnieszka to bardzo miła osoba i nie wiem jak można pisać takie głupoty. Byc moze jest to wynikiem zazdrosci. Ja równiez uprzedzę Panią Agnieszka o poscie przy najblizszej wizycie w salonie fryzjerskim. jestem obużona tym co tu ktoś wymyślił. OSZCZERSTWO

Chwdp niech zdychajo

Byłam raz w tym zakładzie i niegdy tam nie wrócę!!!!!!!!! Porażka straszna! Scięła mi tak wlosy, że wyglądałam jakbym miała hełm wojskowy na głowie. Po prostu brak profesjonalizmu i jakiegokolwiek wyczucia estetyki

KOBITY! Co wy tu wypisujecie!!! Ja chodzę do tego zakładu od więcej niż 10 lat. Wieszacie psy na Pani Agnieszce, a zapominacie o tym, że ona miała pracownice. Z tego co wiem, żadnej już tam nie ma i rozlazły się po innych zakładach i dobrze, bo tylko pieprzyły renomę salonu.
Ta kobieta teraz robi wszystko sama. Ja siadam u niej na fotel i mówię "Rób co chcesz" i nigdy się nie zawiodłam, za to po "wirtuozerii" byłych pracownic Pani Agnieszki wychodziłam z salonu i wyglądałam "jak pół du...py za krzaka", a Pani Agnieszka za darmo porawiała fryzurę i gorąco przepraszała nie za swoje błędy.
Dlatego przestańcie się czepiać dziewczyny wszystkie "pseudo mistrzynie nożyc" bo jak Wam coś się nie podoba to idź jedna z drugą i powiedz prosto w oczy, a nie wypisujecie anonimowo takie pierdoły. Najlepiej robić to w ten sposób bo opluwana osoba nie może oddać tym samym. Wpadka zawsze może się trafić.
A Ty Moorgan zastanów się, czy zawsze we wszystkim co robiłaś byłaś perfekcyjna, bo jeżeli tak to jesteś fenomenem na skalę światową. A włosy zawsze można ściąć, ufarbować jescze raz na inny kolor, to nie jest tragedia, chyba że należysz to tej grupy "plastikowych Barbi", dla których złamany paznokieć równa się z katastrofą kolejową z przynajmniej 100 zabitych. To wtedy zwracam honor i polecam wizytę u psychologa.

JA ZAKŁADU NIE ZMIENIAM I WSZYSTKIM POLECAM!!!!

ALE TYLKO "RĘKĘ" PANI AGNIESZKI!!!

Pozdrawiam

BUŁKA

P.S.
Moorgan- PRZEPRASZAM!PRZEPRASZAM!PRZEPRASZAM!

Pomyliłam Cię z Gosia 24_ . To przez te emocje, bo strasznie mnie wkurza takie chrzanienie głupot i walenie z partyzanta. Jeszcze raz przepraszam.

BUŁKA

Dokładnie to samo chciałbym powiedziec. Pani Agnieszka to najlepszy fryzjer w Łomży a byłe pracownice tylko niszczyły imie tego salonu. Tymczasem salon jest po remoncie pracownice zostały zwolnione i jest idealnie. Polecam ten salon z całego serca, jestem klijętką dobre kilka lat.

BUŁKA może to Tobie przydała by się wizyta u psychologa , a po to chociażby żebyś potrafiła opanować emocje.
Pozdro

Moorgan

Morgan.
Mi psycholog nie jest potrzebny, a pomyłka przy wpisie (tym bardziej, że przeprosiłam) nie powinno Ciebie uprawniać do ferowania takich wyroków. Posiadanie emocji nie jest niczym złym i na pewno nie jest objawem problemów natury psychicznej, ale wkurza mnie kiedy przez takie głupoty komuś rujnuje się reputację.

Pozdrawiam
BUŁKA

Bułka: jesli ktoras z klientek jest niezadowolona z uslug, to nie sa to IMHO glupoty.

Bułka piszesz ,że ta kobieta robi teraz wszystko sama...to najlepszy dowód na to ,że to tylko ona mogła pomylić te farby...Prawda,..... powinna przyjąć reklamację. Klient ma zasze rację.

Filip24

Gorączka sięga zenitu. Jak się nie podoba pani Zosia to idź do pani Frani, łomatko kochana. No na brak róznorodności nie można w tych czasach narzekać. Każdy ma swojego ulubionego lekarza, nauczyciela, fryzjera i po co język po próżnicy strzepić.

A swoja drogą wyrąbisty ten nowy salon Agnieszki. Robi wieeeelkieee wrażenie. życzę jej zdrowia i wytrwałosci, a zatwardziałym pzreciwnikom zdrowia też, bo jak im te wrzody nienawiści na żołądku popękają, to nie zazdroszczę bólu.

pozdraawiam gorąco
*koszmitka

hehe te kobiety :D

ta kobieta nie robi sama bo dowiedzialam sie ze ejst nowa pracownica i ze to ona zrobiła ten numer i ze ta AKCJA miala inny przebieg. podobno Pani G. poprostu nie podobał sie kolor który wyszedł , bo chciała jasne, aczkolwiek na jej rozjasnione włosy nie mozna było zrobic znow rozjasniaczem bo nic by z nich nie zostało( były bardzo cienkie i wczesniej rozjasniane). Panie zaproponowały wiec inaczej zrobic by nie zniszczyc włósów w trosce o Panią G. Kolor który wyszedł poprostu nie spodobał sie Pani G.. został poprawiony po czym równiez sie nie spodobał. Pani G została przeproszona za niedogodnienia kilka razy i oczywistym bylo ze nie musi płacic skoro jej sie nie podoba. dostała nawet mozliwosc przyjscia za 3 dni jak włosy 'odetchną' i mozna bedzie pomalowac je znow. Pani G. została potraktowana IDEALNIE z usmiechem i zyczliwoscią . Pani Agnieszka wie juz o wpisie na forum i jest zbulwersowana poniewaz zrobiła wszystko co mogła zrobić by Pani G. dogodzic. To cała prawda. Poprostu ludzie tacy jak Pani G. to ludzie PROBLEMU

Ja to od razu wiedziałem, że ta Małgosia_ to była ostatnio 24x razy. Ale żeby aż tu się tym chwalić? No cóż, dziewczyna ma cienkie włosy i do tego jest jak widać histeryczką. Małgosiu ..... w weekend się wyszalej. W poniedziałek wystąpisz z nickiem M30_ zupełnie odmieniona. Jak nowa (tylke te badziewne włosy pozostaną niestety nadal super cienkie).

Pozdrawiam

witaj MrS 2. Gdzie Twój kolega MrS?

Witam. Mój tekst nie był po to żeby oczernić kogoś, tylko żeby napisać jak było naprawde. Byłam z koleżanką i jej również źle dobrano farby! Dla wyjaśnienia: włosy robiła nam Pani która pracuje tam od niedawna! Nigdy nie napisałam, że była to właścicielka.

.MrS: marna podróbo, zamknij ryj.

Gosia

Anty reklama też jest reklamą . Dzięki Gosi 24 wiele pań przypomniało sobie o salonie fryzjerskim Pani Agnieszki to dobrze. Z postów wynika ,że salon ma sporo zwolenniczek i to jest pozytywne z tej dyskusji. Dla mnie dość kontrowersyjnym fryzjerem jest pan Adam na Wyszyńskiego jak chłopak ma humor to strzyże dobrze a jak niema to tnie jak popadnie :)))))))))

Widocznie kiedy mnie strzyże, to ma dobry humor, bo zawsze jestem z fryzury od Adama zadowolona.

dream on

maila

piszesz że pani O. z Piłsudskiego zaraziła chorobą 3 osoby, wiesz, uważam że takie oczernianie dobrej stylistki jest z twojej strony nie fer, chodzę do niej już od dawna , ja jestem bardzo zadowolona, i uważam że masz za słabe informacje co na temat choroby jaką jest gronkowiec, zasięgnij informacji w encyklopedi na temat gronkowca, gdyby to była prawda, to studio było by zamknięte przez instytucje sanepid, byłam w piątek i jak widze studio ma sie bardzo fajnie, i się rozwija, szkoda że udzielasz nie prawdziwych informacji, i że masz ,,asz" takie informacje że ,,asz" trzy panie zachorowały, co do oceny chigieny uważam że bardzo o nią dba, chodziłam do różnych kosmetyczek ale tylko ona pryska płynami do odkażania kilka krotnie na moje dłonie, i posiada urządzenie do sterylizacji, nigdzie indziej takiego nie widziałam, uważam że taka nagonka jest nie prawdziwa, i nawet nie mówiłam pani O o tym forum bo nie warto, bo i tak jest osoba bardzo zajetą, i droga<mailo> niezdrowa konkurencja jest po prostu niezdrowa!, mogę przyznac tylko jedno i mam żal do panI O że latem miała nie odpowiednią osobę do pracy panią E. ktura przez swoje nie umiejetności jako pracownica nie wykonywała odpowiednio swojej pracy, za dużym zaufaniem dazyła pani O swojej pracownicy, ktura straciła część swojej dobrej renowy. Więc jesli pani O. z studia oliwia przeczyta ten post to mam małe zdanie do niej< prosze nie ufać niedouczonym pracownicom, i nie oddawać w niedouczone ręce swoich zaufanych klientów.! bo wszystko co złe przekłada sie na panią-nie na pracownicę!

mobile: każda kosmetyczka MUSI mieć urządzenie do sterylizacji narzędzi. A czy każda go używa....

mobile:widze, ze zawzięcie bronisz swoją kosmetyczke, każdy ma swój gust i swoje żródło informacji.Podejrzewam, że o dobrej kosmetyczce nie masz zielonego pojęcia , myślisz , że jak ktoś ma ładny gabinet , to dobrze wykonuje swoją" pracę ".Ta pani nawet nie ma dyplomu, a po szybkich i banalnych kursach to każdy może otworzyć salon i uważać się za guru.Ale niestety bez wiedzy , wykształcenia to niewypał.Podobno chodzą do niej same gwiazdy, wyżyny społeczne hheeeheheheh.A ty droga mobile jestes niedoinformowana .Po drugie co do jej pracownic, to nie znam, ale jak ktoś sam czegoś nie umie to przynajmniej powinien zainwestować w porzadną i wykształconą kosmetyczke.A takich nie brakuje.
Swoją drogą sanepid się tym zainteresuje w swoim czasie.Zresztą już cała Łomża trąbi o niej , z czego oni się tam utrzymują, chyba z fryzjerki, bo jest dobra.

A może to ty jesteś jej pracownicą co???????hehehe sojusz pani O. i pracownica ?????hehehe wcale bym się nie zdziwiła.Są ludzie i taborety, ale żeby urodzic się pustakiem???

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=62229&t=61391#reply_62229
poczytaj , to zrozumiesz.

Ja chodze strzyc sie do Pana Karola na Dwornej ;))
Moj dziadek tam chodził, ojciec, stryj i ja tam chodze :]

pozdrawiam

Witam. Chcialam poinformowac ze ja tez kiedys wybralam sie do pewnej lomzynskiej fryzjerki. I do dzis zaluje ze wtedy wogole jej zaplacilam. Nie dosc ze totalnie zle mnie ostrzygla to jeszcze wyczulam od niej alkohol! Ale z tego co wiem juz zamknela zaklad. I cale szczescie!!!!!

temat postu mnie zszokował!!!! Jak tak można?
U pani Agnieszki jestem stałą klientką od wielu lat. Jest profesjonalistką, mam pełne zaufanie do niej i jej talentu. Podziwiam ją za umiejętnośći oraz pełne zaangażowanie w to co robi. Chcę dodac że wizyta u niej to dwie godziny pełnego odstresowania jest osobą bardzo ciepłą i sympatyczną. Nie wierzę ze taka sytuacja miała miejsce i na pewno nie z udziałem pani agnieszki. Całym sercem jestem z panią pani Agnieszko!!!!
A wszystkim wam chcę napisać, ze tojest naprawdę super zakład fryzjerski, jestem bardzo zadowolona, tylko prosze pamiętać trzeba wiedzieć czego się chce albo sluchać rad profesjonalisty. pozdrawiam!!!!

a ja Wam wszystkim życzę Wesołych Świąt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org