Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Deska kompozytowa |
Czy jest w Łomży firma która położy mi deskę kompozytowa na taras?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Deska kompozytowa |
Czy ktoś w ogóle w Łomży ma wyłożony taras kompozytem, bo osobiście jeszcze nie spotkałem?
|
|
Deska kompozytowa tarasowa to coraz bardziej popularne rozwiązanie. Są najlepszą alternatywą dla drewna, które jest bardzo wymagające w pielęgnacji.
|
|
Zastanawiamy się co wybrać na taras kostka czy płytka-co lepsze? Mile widziane zdjecia
|
|
Nie polecam plytek ani płyt betonowych - bosą stopą nie wyjdziesz, bo klei się piasek, różne drobinki do stopy, wszystko nosi się do domu, wrastające trawki, a po deszczu wypłukane \"\"fugi \"\". Małego dziecka nie posadzę na tarasie. Będe zmieniać na drewno, dla mnie jest przyjemne w dotyku i daje przytulność. Zastanawiam się tylko czy ma to być naturalne drewno czy jednak deska tarasowa kompozytowa. I chyba jednak zainwestuję tutaj w kompozyt, czytałem trochę w temacie i wiele osób odradza drewno na tarasie ( no chyba, ze taras jest zadaszony). Drewno gorzej starzeje się niż deska kompozytowa, nawet pomimo tego, ze się o nie dba.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |