Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep ekologiczny, zdrowa żywność |
Powie mi ktos gdzie znajde takie sklepy? Potrzebuje szybko produktu wiec niestety nie moge skorzystac ze sklepów online. Dziekuje za odpowiedzi i miłego dnia! :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep ekologiczny, zdrowa żywność |
u rolnika
|
|
Jeden sklep znajdziesz za Stokrotka na Ks.Anny a drugi to K1 obok bylej strzelnicy przy Konstytucji, nie caly sklep,ale jestam stoisko z eko jadlem.
|
|
JHeden sklep ze zdrową żywnością mieści się na Małachowskiego, w budynku biblioteki. Niestety Pan, który go prowadzi niemiłosiernie się ceni. Drugi sklep jest gdzieś w okolicy byłej Mazowieckiej. dokładnie nie wiem, bo nie dotarłam. bless, czego dokładnie potrzebujesz?
|
|
Dziekuje!:) aniag78, potrzebuje kaszki lnianej _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Najlepsza zywnosc powinna byc bezposrednio u rolnika.Najpierw niestety trzeba to dokladnie sprawdzic.
|
|
Masz racje ale jednak produktu potrzebuje szybko a dodatkowo kaszka potrzebuje pewnych obróbek wiec chyba sklep to jedyne wyjscie _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Czy możesz dokładniej określić, gdzie szukać tego sklepu za \"stokrotką\" na Księżnej Anny?
|
|
może tak: wychodząc ze stokrotki na Ks. Anny skręcasz w lewą, gdy mijasz sklep również kierujesz się na lewą i za sklepem skręcasz chodniczkiem równiez w lewą :) sklep jest za sklepem \"alina\" z końcówkami kolekcji. Teochę chaotycznie to opisałam, ale mam nadzieję, że zrozumialaś _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
I co dostałaś tę kaszkę?
|
|
niestety nie znalazłam, dostępna tylko online _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Witam. Jestem z Warszawy. W weekend jadę na Mazury i chciałem zrobić zakupy w eko sklepie na księżnej Anny 6e. Mój kolega tam przejazdem robi zakupy. Znalazłem na Facebooku ryneczek Przypraw ale tam mi napisano ze wyjątkowo w ten piatek mają nieczynne. Czy ktoś tam robi zakupy. Jeśli tak to czy ten ryneczek Przypraw to eko sklep i czy w piątek naprawdę będzie nieczynne? Czy to są dwa różne sklepy?
|
|
Tak na księżnej anny jest eko sklep jeden tylko się nazywa ryneczek przypraw. Dziś robiłem tam zakupy i na drzwiach wisi kartka, że w piątek nieczynne.
|
|
Nie ma to jak samemu ze sobą popisać;) Kasia
|
|
A to lipa. Bo pewnie w niedziele to mają nieczynne jak będę wracał?
|
|
W niedziele standardowo nieczynne. Żadna informacja nie wisiała, że ma być otwarte więc pewnie pocałujesz klamkę :) Nie dziwie się każdy chce odpocząć jak jest pogoda :)
|
|
Do zdrowego odżywiania proponuje dołączyć zakup wolnoobrotowej wyciskarki do soków Muke klasy premium. Można w ten sposób zastąpić niezbyt zdrowe soki i napoje ze sklepu, ale też niezdrowe w nadmiarze herbaty i kawy. W ten sposób można zaaplikować sobie dawke witamin, których może brakować w trakcie diety i uniknąć cukru, który jest najwieksza przeszkodą w diecie. Dodatkową zaletą jest to, że urządzenie jest nowoczesne i zaawansowane. Cicho działa i łatwo sie myje. Jako model pionowy łatwo się ją czyści, a obecność korka niekapka pozwala na wstępne mycie. To powoduje, że nie trzeba używać detergentów, wystarczy bieżąca woda.
|
|
Gdzie najczęściej szukacie porad? Czy są tutaj osoby zainteresowane tematem produkcji żywności? Osobiście mogę Wam polecić bardzo interesujący artykuł na stronie, w którym dowiecie się wszystko o pomieszczenia czyste .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |