Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulotki |
Ile płacą na łomży za roznoszenie ulotek???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulotki |
niew iem dokladnie ile ale iwme ze nie warto !! ;] [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
zalezy na jakiej osce podobno: blok 1-2gr/ulotka os. jednomies. 5gr/ulotka. moge sie mylic.
|
|
Maybacha se za to nie kupisz :-)
|
|
Ale będzie miała czym w piecu rozpalać.
|
|
i czym podetrzec dupe :pp [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
ej nie roznoście tego spamu co ja mam z tym robić? to jest niezamawiana reklama!! każdego kto pod moje drzwi przyniesie niechcianą reklamę zgłaszam na policję!
|
|
tommeknet: ciekawe czy jest jakas podstawa prawna. Jak tak to też się na to piszę :D Jest też (a przynajmniej była) firma która zajmowała się roznoszeniem ulotek na biało (legalnie dopowiem żeby nikt mnie za słówka nie łapnął). Cena zalezałaod mieskań: wiezowiec 8gr/szt, blok 6, jednorodzinny 3. A nazywała się "wool" coś tam. Z poczatku urzedowali na fabrycznej, później się przenieśli naprzeciwko Urzedu Skarbowego
|
|
a gdzie mozna sie zatrudnic do ulotek??:p
|
|
grabos92 szukaj ogloszeń w 4lomza tam możesz coś znależć? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
W autobusach MPK są ogłoszenia o takiej pracy.
|
|
Kiernek, zdziwiłbyś się. W innych miastach znaleźli na to paragraf. Nazywa to się zaśmiecaniem środowiska. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
popieram. wkurzają mnie stery ulotek na ulicy "tylko u nas taki kredyt" szczególnie citybank te 100złotówki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |