Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pegasus naprawa |
Czy w Łomży ktoś się znajdzie, kto podjąłby się naprawy starej konsoli do gier Pegasus?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pegasus naprawa |
To się opłaca naprawiać? Jak zostały mi gry, to dla fanu kupiłem sobie Pegasusa za 30zl na allegro ;)
|
|
Myślę, że powinieneś się zgłosić do Biura Poselskiego Lecha Antoniego Kołakowskiego, Pan Leszek i jego ekipa zna się na Pegasusie. ul. Stary Rynek 21/1
|
|
Oczywiście, szukanie kogoś do naprawy starej konsoli do gier Pegasus w Łomży może być wyzwaniem. Warto jednak rozważyć kilka opcji.
|
|
Po pierwsze, można spróbować skontaktować się z lokalnymi serwisami elektronicznymi, które specjalizują się w naprawach sprzętu do gier. Może się okazać, że któryś z nich podejmie się naprawy. Po drugie, warto poszukać informacji w lokalnym źródło, takim jak ogłoszenia na tablicach ogłoszeniowych, w lokalnych gazetach lub na portalach społecznościowych. Być może ktoś w Łomży ma doświadczenie w naprawie konsol Pegasus i jest gotów pomóc. To dobre źródło informacji o lokalnych usługach. Niezależnie od tego, gdzie znajdziesz pomoc, ważne jest, aby mieć pewność, że osoba lub firma, którą wybierzesz, ma odpowiednie umiejętności i doświadczenie w naprawie konsol, aby zapewnić skuteczną i profesjonalną usługę. Powodzenia w znalezieniu odpowiedniego źródła pomocy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |