niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POMOCY! kto mi pomoze przetlumaczyc z niemca?

siema

mam problem, mam na jutro zadane przetlumaczenie z niemca, ktorego ani torche nie lapie, w sumie jeszcze bym cos lapal gdyby sie na mnie nie uwziela ta nauczycileka bo jej nie mowie dziendobry w stokrotce... :P

Prosze o pomoc w przetlumaczeniu:

Ab sofort steht hier ein riesiges Angebot rund um die Uhr fur Sie bereit: Flugpauschalreisen, Last-minute-schnappchen-reisen, Fluge, AMEPORA last minute Bahnurlaub, Jugendreisen, Hotelubernachtungen, Mietwagen etc. AuBerdem gibt es jede Menge Events&Veranstaltungen aus allen Themenbereichen.

z gory wielkie dzieki... =) =)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POMOCY! kto mi pomoze przetlumaczyc z niemca?

Trzy uwagi:
1. Jak można nie ukłonić się nauczycielce, która uczy Cię niemieckiego. Stwierdzenie, że jest to niegrzeczne jest w tym przypadku eufemizmem.
2. Czy w Twojej klasie nie masz nikogo, kto zna niemiecki? Wszyscy sa głąbami?
3. Przestańcie do ciężkiej,,,,,,,,, zakładać durne tematy na tym forum. Jak nie rozwiązanie zadania matematycznego, to tłumaczenie. Jeszcze dyktando dojdzie...

Czesc, to ja z innego profilu, akurat wyszla taka niesforna sytuacja ze pani od niemieckiego odwrocila sie w druga strone jak chcialem sie przywitac, a jak ona sie odwrocila to juz mi sie nie chcialo :PP a nawiazujac do tego tekstu to jest on bardzo trudny, jesli tego nie widzisz. Mialem 4 takie teksty, i ten właśnie ostatni mi został. A juz wypytalem wszystkich czy ktos pomoze zrobic i nie znalazlem nikogo wiec napisalem na te forum :)

*<:-)

Ab sofort steht hier ein riesiges Angebot rund um die Uhr fur Sie bereit: Flugpauschalreisen, Last-minute-schnappchen-reisen, Fluge, AMEPORA last minute Bahnurlaub, Jugendreisen, Hotelubernachtungen, Mietwagen etc. AuBerdem gibt es jede Menge Events&Veranstaltungen aus allen Themenbereichen.

Od zaraz jest tu dostepna ogromna oferta dla państwa na okrągło:podróż lotnicza, "last Minute' chwytaj urlob pociagem, młodziezowy rejs, hotele całonocne, samochód do wynajęcia, pozatym mnustwo ewentualnosci w tym impres na wszystkie zakresy temaczyczne.

:)

Dzięki Milenka duza buźka :*:* padam do nóg naprawde :*:*:*

*<:-)

bayan wal sie cwelu na na swoj osrany ryj
to ze ktos czegos nie to nie znaczy ze jest gląbem
a ty ciotuniu jak sie urodziles to wszystko wiedziales.
z czasem kazdy wie wiecej a ty palancie obsikany co ?
nie to zeby tu zaraz kogos wyzywal hehe

urząd skarbowy- nie uważasz że na to forum zaglądają i osoby którym taki rynsztok słowny miłym nie jest?
Mogłeś zwrócić mu uwagę w trochę bardziej kulturalny sposób. Takim ,,stekiem' jeszcze bardziej pienisz go i prowokujesz do jeszcze bardziej brudnego słownictwa niż twoje.
Pamiętaj:

papierosów nie pale to sie denerwuje :/

a kto mi przetłumaczy to?:
"(...) Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fri ed-digger-dangle-dungle-burstein- von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ti colensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich -grumblemeyer- spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen -gutenabend-bitte-eine-nürnburger-bratwustle- gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumbe raber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-rauch er von Hautkopft von Ulm"

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org