Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tv i Internet Sav Łomża |
Witam. Jak w temacie, kto z Was korzysta z operatora Sav w Łomży? Jak sprawuje się internet i tv , nie macie żadnych problemów z odbiorem, jakieś usterki lub tym podobne? Czekam na wasze opinie i z góry dzięki TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tv i Internet Sav Łomża |
Mam 600/600Mbps i to po prostu działa. Małe pingi, i rano i wieczorem net działa bez problemu. Z TV nie korzystam ale wiem że mają IPTV. PS. Szybko robią montaże, w poniedziałek podpisałem umowę, w środę już było zamontowane. Także polecam!
|
|
Operator godny polecenia, szybki montaż, miła obsługa. Żadnych zastrzeżeń. POLECAM :)
|
|
Umowę podpisałem rok temu , od tamtej pory wszystko działa bez najmniejszych problemów . Polecam z czystym sumieniem prędkość nie spada poniżej umówionej . Szybki montaż pełen profesjonalizm.
|
|
SynPudziana (---.tel.tkb.net.pl) Vitali (---.tel.tkb.net.pl) mszab (---.tel.tkb.net.pl) O cie ****, jest tak slabo, że wysyłają wieśniaków do spamowania XDDDD
|
|
sorry, wieśniaka... bo to chyba tylko jeden debil ;]
|
|
A nie pomyślałeś że skoro mają internet w SAV to nie będzie pisało avitoswiatlowod? Albo inny T-Mobile... Trzeba myśleć zanim się napisze głupoty
|
|
Czemu typie piszesz o sobie w trzeciej osobie? XD Zapomniałeś konta zmienić? XD
|
|
Nie pisze o osobie, tylko o pozostałych osobach które wyraziły swoje opinie. Nie mam wielu kont bo nie mam takiej potrzeby :)
|
|
I jeszcze godziny publikacji: 13:28, 13:33 i 13:36. Przypadek? Akurat odpowiedni czas, aby przelogować się na inne konto.
|
|
Przepraszam wszystkich forumowiczów za to że mój założony temat wzbudził jakieś nie dobre emocje. Dzięki wszystkim za info na temat i również tym którzy się kłócą nie potrzebnie. Ostatnim zdaniem dziękuję i pozdrawiam TURBO
|
|
Tak, i zaraz ByleJaki powie że powstało 4 konto pod nazwą f3jm bo też IP z SAV :D Turbo, nie masz za co przepraszać, tylko następnym razem inni muszą uważać żeby za szybko nie odpisywać, odczekać aż ktoś inny skomentuje bo zaraz jakieś podejrzenia nie wiadomo skąd.
|
|
Autor: turbodymoman (---.dynamic.gprs.plus.pl) Autor: turbodymoman (---.6.62.95.ipv4.supernova.orange.pl) \"przepraszam...za to że mój założony temat wzbudził\" Ja pierdole, wszyscy wiemy ze na tym forum wszyscy mają ********(tak \"niby admini też)... Meh, jak już sie za DARMO reklamujesz, zrob to chociaż dobrze... A teraz zrobie ze 4 konta, zeby to potwierdzic ;]
|
|
Czubku idź do lekarza i niech ciebie zacznie leczyć na prawdę na przypadłość związana z twoją chora głową. Nic nie reklamuje a tylko chciałem zasięgnąć opinii, jak w temacie. Widać że jesteś niedowartościowanym człowiekiem skoro tak zwracasz na siebie uwagę w necie, na przyszłość się nie wypowiadaj i nie wchodź na forum bo tylko ciśnienie podnosisz i hejtujesz. TURBO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |