Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
inter-meble |
Witam szanownych użytkowników w zeszłym tygodniu dostałem propozycje z UP czy ktoś może tam pracował i wie jakie są warunki pracy oraz stawki godzinowe. Chciałem się jeszcze zapytać czy za odmowę pracy mogą mnie wyrejestrować Prosiłbym o poważne odpowiedzi Dzięki i pozdrawiam serdecznie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: inter-meble |
Pytaj u źródła. Czyli w firmie. Nie można liczyć na urząd bezrobocia tylko trzeba coś samemu znaleźć a teraz roboty tyle , ze można przebierać. No chyba, ze nie chce się pracować tylko ciągnąć zasiłek bigi2004
|
|
Minimalną muszą dać, pytanie czy Cię zaakceptują bo samo skierowanie jeszcze nic nie znaczy i do niczego nie zobowiązuje.
|
|
Za odmowę podjęcia pracy,powinni wyrejestrować i tak zrobią.Po co dawać zasiłek i ubezpieczenie leniom z pieniędzy osób,które parcują na to!
|
|
Jeśli bezpośrednio powiesz że nie chcesz tej pracy to wypiszą cię, byłem tam kiedyś i nie widziałem siebie tam.
|
|
Przede wszystkim to odmowa pójścia na rozmowę/ przyjęcia pracy (o ile Cię zechcą) kończy się wyrejestrowaniem z UP - i prawidłowo. Po drugie, idź na rozmowę i spytaj ile płacą.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |