Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konyo pocztowe zawsze darmowe. |
Jeszcze po świętach przejdę się z tą umową do rzecznika konsumenta bo to są jakieś jaja co odstawiają w tym banku. Podczas zakładania konta pani zarzekała się że wypłaty pieniędzy będą darmowe i tak było przez parę lat po jakimś czasie bez podania jakiejkolwiek wiadomości na maila czy tradycyjną poczto zaczęto pobierać po 5 zł za każdą wypłatę. Co w moim przypadku jest kłopotliwe bo nie jestem osobą majętną. Teraz wydzwaniają po ludziach co mają u nich konta i proponują kredyty. Ta więc ostrzegam!!! Od instytucji co nie dotrzymują umowy nie bierze się kredytu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konyo pocztowe zawsze darmowe. |
Arystokrata nie jest osobą majętną? to co to za arystokracja !
|
|
A jaki bank jest na rzeczy?
|
|
Zawsze można ulokować pieniądze w jakimś polskim banku z polskim kapitałem. Może tam będą jakieś fajne inwestycje. _______________________________________ Agencja interaktywna - Poznań
|
|
Ja bym w takim wypadku zmieniła konto, w końcu na rynku jest bardzo dużo ofert. Oczywiście najtańsze są konta studenckie https://kedu.pl/jak-wybrac-konto-bankowe-dla-studenta/ , jednak osoby starsze mogą się kierować tymi samymi kryteriami wyboru i na pewno znajdą coś dla siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |