niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powróćmy nad narew ! cz. CCXI

15 VI 1980 r. łomżyńscy kajakarze wystartowali w Regatach Otwarcia Sezonu połączonych z Otwartymi Mistrzostwami Białegostoku. Korespondent "gazety Współczesnej" ocenił, że ekipa Łomży była liczna i dobrze przygotowana. 17 - 19 IX 1980 r. w Poznaniu odbyły się regaty VII Ogólnopolskiej Spartakiady Młodzieży w kajakarstwie. Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie reprezentowane było w kategorii juniorów młodszych. IX m. w finale A konkurencji k -2 na 1000 m. zajęły Rokuszewska Zofia i Boroń Mirosława. W finale B konkurencji k - 1 na 1000 m. Kiersztan Ewa była IV, a wtej samej konkurencji na 500 m. była V. W konkurencji c -7 na 500 m. IV m. zajęli: Gałązka Franciszek, Gawroński Bogdan, Darkowski Mirosław, Ustaszewski Tadeusz, Jachimczuk Krzysztof, Modzelewski Andrzej i Węczkowski Jerzy.

cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

czesław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powróćmy nad narew ! cz. CCXI

kolejna porcja cieplego gowna !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Jeżeli to co wydało Łomżyńskie Towarzystwo Naukowe, a jest to historia łomżyńskiego wioślarstwa i kajakarstwa. Czesławowi chodzi o to żeby Wam młodym i nie tylko młodym przypomnieć, że taki sport istniał w Łomży i żeby reaktywować jego w czasach obecnych. Informacje Czesława są dla Ciebie ciepłym gównem, to i tym samym jest dla ciebie nauka w szkole. Z takim podejściem do słowa pisanego edukację pewnie skończysz na gimnazjum.
Zacytuj, co mądrego napisałeś na tym forum.

Pozdrowienia.

Otóż to, odwalcie się od czesława! Facet wie co robi.

nie ma co wspominac PRLowskiegiej kupy lepiej działac
Czesiek rob te kajaki

no ale dobra dobra ....wspomina juz te kajaki chyba z pol roku ... niech zalozy jakas strone i tam wypisuje te swije madrosci a nie zasmieca forum

fLoorek cycq poszedl i juz nie wruci ... CZESC JEGO PAMIECI !!!!

" siedzi w krzakach, co to ?? kto to ?? edson oto czarne zloto " fuckin idiot wdowczyk BBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA

a byl ktos w tej "restauracji" teksykansko meksykanskiej ??jak wrazenia?? dobre jedzenie ??

jakas tempa sraka sie dorwala do klawiatury !!! :]]

powaznie to sie spytal lekarz twojej starej jak sie rodziles czy jej przypadkiem michy nie wyskrobac !!!! i wtedy wlasnie popelnila najwiekszy blad w swoim parszywym zyciu i cie urodzila

banda wienisakow!!!!

ja nie przepadam za psami ...wole koty .... najlepiej z rozna :D
KEBAB W LOMZY ROBI SIE ZE SZCZURA !!!!

peter do panienki tez mwoisz "winnas sie rozebrac" ???? chyba dlugo sie uczyles tego slowa :D
w odpowiedzi na ten posta oczekuje twojej inteligentnej odpowiedzi. prosilbym zebys urzyl jak najwiekszej ilosci trudnych slow i sformuowan zebym nie zrozumial ;]]

wosp to banda zlodzieji !!!! LPR TO SUPER PARTIA JEST ***** !!!!

tobie proponowalbym blog27 ale z tego co mi wiadomo to chyba sie dziewczyny ropzadly ... wiec pozostaje ci AKCENT :))

FIN to tylko część Twoich wypowiedzI. Nie widać, żeby coś mądrego było tu napisane. To są prawdziwe śmieci. W sam raz dla Firmy Pana marczyka, a nie na forum.

Fin, to już trwa kilka lat, krótko czytasz forum.
Naogół nie komentuję takich komentarzy.
Zapraszam Ciebie jednak do czytania następnych odcinków. Napewno uzyskasz sporą porcję wiedzy o mieście w którym żyjesz (sądzę, że Twoim mieście).
Pozdrawiam czytelników.

czesław

Czesław, Fin nie jest ciekawy historii swojego miasta. Prosił mnie żeby coś napisał o Braciach Mniejszych Kapucynach. Podałem mu temat gdzie opisani są łomżyńscy Kapucyni i to dość obszernie. To nie chciało mu się nawet szukać, a mnie podziękował w ten sposób:

Autor: FIN (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-11-06 00:16

taki jestes mądry?? spociles sie chyba z wrazenia...

Pozdrowienia.

Może chłopiec ma ciężko w szkole. Ponadto ciągłe klęski żywiołowe na tej bawełnie. Co roku podobnież wylewa im Łomżyczka. Teraz wybudowali ponadto rondo. Nie ma co się dziwić, że młode społeczeństwo jest od pewnego czasu w szoku. Tyle nie zrozumiałych wydarzeć naraz !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

ahahahaa idioto ja nie jestem z bawelny...

Tak go obsmarowali, a ten napisał tylko że się nie zgadza co do miejsca zamieszkania ;]

fLoorek: temat dotyczy "Powróćmy nad Narew". Może chcesz coś dodać na temat naszych kajakarzy ?? Jeżeli nie, to może zmień razem z FIN-em to forum na coś prostszego ?!! Np. piłka nożna ?! Jak już zaczniecie grać w VII lidze - daj znać !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

peter, co sie floorka czepiasz
sam tez nie trzymales sie tematu
troche sprawiedliwosci musi byc:)

A temu o co chodzi?

ten cały fin powinien jakoś odpowiedzieć na wszystko co na niego napisaliście, a ten tylko zaprzeczył, że nie jest z bawełny.

A co do tematu: odnośnie tego co pisze Czesław, mogę dodać dużo więcej od Ciebie drogi Peterku. Jedyna Mistrzyni Polski w wioślarstwie, która pochodzi z Łomży, jest moją siostrą ;]

a co ja bede komentowal ich wypociny .... szczerze mam to w glebokim powazaniu i tyle !!! mozecie co najwyzej poruszac mi skórą !!!!

a podpisuje sie ze z bawelny jestem bo beke mam z nich dobrą :]]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org