Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczoznawca samochodowy |
Mam taką sprawę . Oddałem samochód do mechanika z powodu zepsutego rozrządu . 48 godzin po tym jak samochód opuścił zakład mechanika , zatarł sie silnik . Czy to moze być wina mechanika ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczoznawca samochodowy |
Ja to mogę się na ten temat wupowiedIec Ugułem ksiek zatar kilka silnikuw i jest spwcjalistq po prostu te samochody ja ugułem kupiłem a on muwi że ja jestem Paso rzytem? Ja pojadę do Asi Basi i całe te po prostu i kamery zdejme wymelduje się po prostu. Ja mu obiat ugułem bigos dobry a on Tak mnie ytaktuje. Tuszylem całe te bigos z myndyrynoami i solq zpieprzu a on zatar silnik pasata astra Borza tesz na dotarciu.i to właśnie chciałem powiedzifc na ten twmat ugułem. Nogi mi się nie zginajq.
|
|
Re: Rzeczoznawca samochodowy |
...z powodu zepsutego rozrządu?jeśli padnie rozrząd to juz nie opłaca się naprawiać silnika w związku z kosztami jakie generuje zerwany pasek bądz łancuch.Piszesz tak enigmatycznie ze nie wiadomo o co chodzi a swoją drogą zastanawiam się co to za majster który naprawia rozrząd ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |