Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycieczka do Białegosoku (Auchan) |
Czy ktos z Was był juz moze na takiej wycieczce organizowanej przez Baltica Travel? <spoko>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycieczka do Białegosoku (Auchan) |
he he he
|
|
heh koniec świata tylko w Łomży takie cos mozna zorganizowac! Porazka.(wieś) LAST NIGHT A DJ SAVED MY LIFE
|
|
banda wienisakow!!!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
moze wkoncu jak juz powstanie ten market na krzyzowkach to nie będą potrzebne takie wycieczki :)
|
|
Już powinna rada miasta i prezydent dać zgode i budowa powinna ruszyć . Bo to jest nienormalne
|
|
fajne takie wycieczki, w tym jednak problem ze a auchanie nic nie kupicie ;/
|
|
z tego co wiem to bedzie tez taki wyjazd w nastepna sobote....
|
|
ciekawe czy i do MCDonalda zawiozą? bo jak nie, to lipna ta wycieczka ;) hehehehehe. być w mnieście i wieśMaca nie zjeść.......
|
|
dziwni jestescie, jak ktos ma ochote to niech se jedzie, w czym macie problem??
|
|
tylko wieśniak mogł wpaść na tak głupi pomysł. pewnie niedługo powstanie konkurencja <pks> napewno . burakesy prostaki wiesniaki słow brak tak bardzo chca pokazac ze nie sa gorsi od bialegostoku a tu o wycieczki do niego robia heheh
|
|
na pomysl to wpadl zapewne ktos kto wie jak zarabiac pieniadze i na bank sie tym nie shańbi a to ze ludzie jezzda to co, nie stac ich by jechac samochodem badz nie maja aut i tyle
|
|
Ciekawe czy ceny takie same jak w pks były...:D:D Jeżeli takie same...albo droższe...to lepiej wsiąść w pks potem kupić bilecik i pojechać do oszołoma:D:D
|
|
Ogłoszenie o tej atrakcyjnej dla łomżan wyprawie ponoć znajduje się przy kościele na Łomżycy. Przejazd kosztuje 10 zł. Chcą ludzie jeździć do Białego i wydawać tam forsę - mają prawo. Pomysłu organizatorom wyjazdów na zakupy - gratuluję i żałuję, że nie posiadam autobusu i nie wpadłem na ten sam pomysł.
|
|
możesz sobie zorganizować taką wycieczke rowerową aura sprzyja także nie widze problemu. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Jeżeli są chętni, żeby jechać na "wycieczkę" do Auchana w Białymstoku to znaczy mniej więcej tyle, że: * Nigdy nie byli w hipermarkecie i chcą się na własnej skórze przekonać jak tam jest, słowem zwiedzić. * Zwyczajnie im się kalkuluje zrobić w Białym zakupy i zapłacić przy tym 10zł za bilet. Być może w Łomży takie zakupy byłyby o kilkanaście procent droższe. * Auchan ma większy asortyment niż jakikolwiek sklep w Łomży i sezonowe promocje ( z okazji świąt, początku roku szkolnego, wakacji). * Ktoś chce się dostać do Białegostoku i na bilet mu nie styka. Chociaż nie wiem ile kosztuje bilet do b-stoku PKSem. A Wy tu od razu wyzywacie ludzi od wieśniaków, że wstyd miastu robią.
|
|
Wycieczki ... ja wczoraj byłem (własnym transportem) w Auchonie i makro szczerze mówiąc żadna wycieczka jechać godzinę nawet i dłużej nogi bolą cały czas w aucie jak wyjdziesz to świata nie rozpoznajesz i lataj po sklepie kupić to co najważniejsze puzniej do następnego sklepu nakupywać z tego co zostało i wracać s powrotem zmęczony... takie wycieczki to są do dupy ale cóż takie mamy władze w mieście które nic nie robią wszystko psują zamiast budować to trzeba zapierdalać do innych miast żeby zrobić jakieś większe zakupy a żeby u nas był sklep raz dwa i po krzyku i żadnych wycieczek nie były by robione. I nie ma z czego tu się smiać tu trzeba płakać że mamy takie władze a nie inne.
|
|
"ja wczoraj byłem (własnym transportem) w Auchonie i makro szczerze mówiąc żadna wycieczka jechać godzinę nawet i dłużej nogi bolą cały czas w aucie jak wyjdziesz to świata nie rozpoznajesz..." W Auchan byles. No no taka udreka jak godzina jazdy samochodem to udreka rzeczywiscie wielka. Nacpales sie czegos po drodze, ze swiata nie rozpoznales? Co do tematu. Moze i fakt, ze dziwnie troche brzmi taka wyprawa autobusem po dobra konsumpcyjne - "z PGRu do burdelu = wielkiego swiata". Jednak, jezeli ktos chce i uwaza, ze mu sie to oplaca niech jedzie gdzie chce - karta za 2,3 rzeczy taniej z promocji zaplaci, a za cala reszte w koszu normalnie lub ciut wiecej. Za to wrazenia przywiezie niezastapione.
|
|
Jaka firma turystyczna takie i wycieczki,lepsze to niż bankructwo, powinni jeszcze organizować wycieczki na ryby do Jednaczewa a jak spadnie śnieg to ciągać dzieci na sankach pod górkę ha ha ha .
|
|
A jak już tak to powinni poszukać lepszego kierowcy i wybrać się do Warszawy zobaczyli by jeszcze zoo i pałac kultury.
|
|
byłam w tej grupce ok 50osobowej, wrocilam cala obładowana zakupami i mysle pojechac tez za tydzien ze znajomymi :p takich zakupów nie mozna zrobic w Łomży. Gdyby w Łomży istniał hipermarket wtedy nikt by nawet o takich wycieczkach nie pomyślał....
|
|
sieka
|
|
ciekawe czy nadal Baltica ma niesprawne autokary. 2 miesiące temu jak pamietam to policja nie dopuściła wyjazdu maturzystów do Czestochowy ze względu na stan techniczny ich pojazdów. A ile biletówa w 2 strony? taniej niż PKSem do śledziewa?
|
|
Ja mogę kogoś własnym samochodem zawieść jak mi dobrze zapłaci. Nie ma problemu. Pozdrawiam :) ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Umnie na parkingu co dzień parkuje mercedes bez zderzaka i tablicy przedniej z Bialtica Travel moim zdaniem nie są do końca sprawne ;|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |