Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aparat na zęby, ortodonta |
Który ortodonta w Łomży jest godny polecenia, jeśli chodzi o o założenia aparatu i prowadzenie leczenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aparat na zęby, ortodonta |
Też bym się chętnie dowiedziała. Zakładają w ogóle ortodonci aparaty podczas pandemii?
|
|
Nikt nie chce podzielić się doświadczeniem? Przeglądałam podobne wątki ale są sprzed kilku lat i zapewne wiele się zmieniło. Podpowiedzcie proszę do kogo warto się wybrać a kogo omijać.
|
|
W Łomży to chętnie wyrywają zęby ( nie piszę tu o ósemkach) żeby było łatwiejsze leczenie. Radzę poszukać gdzieś dalej.
|
|
Odradzam tą Warszawę. Niesamowicie drogo. Szkoda kasy na standard jaki otrzymamy także w Łomży.
|
|
Jak już będziecie zaaparatowani pomyślcie o kupnie żelu na dziąsła, bo będziecie je mieć stale podrażnione i obolale. U mnie najlepiej sprawdzały się po prostu żele na ząbkowanie dla malutkich dzieci typu Viburgel.
|
|
Mi też bardzo trudno znaleźć tutaj jakiegoś dobrego specjalistę jeśli chodzi o zęby
|
|
polecam Famident w Białymstoku P.Szyszko pełen profesjonalizm w Łomzy brak dobrych fachowców przetestowane na swoich dzieciach i znajomych
|
|
myślisz, że oni czekali 10 miesięcy na Twoją radę?
|
|
Odpowiedni aparat na zęby zawsze się przyda. Warto dbać o swoją urodę!! ______________________ Tematy prac magistetskich - Fizjoterapia
|
|
Aparaty na zęby są tak drogie, że szkoda gadać.
|
|
To prawda. Rzeczywiście są one strasznie drogie. To jest naprawdę straszna sprawa!! ___________________________- zielonatablica.pl/praca-magisterska-z-psychologii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |