Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TO POMYŁKA!!! |
NUMER PODANY W OGŁOSZENIU O PRACE ,, przyjmę 20 osób do pracy biurowej..." JEST ZŁY!!! PROSZĘ O NIE DZWONIENIE NA TEN NUMER PONIEWAZ OSOBA KTORA PISALA TO OGLOSZENIE MUSIALA SIE POMYLIC. PROSZE TAKZE TA OSOBE KTORA PISALA OGLOSZENIE O SKONTAKTOWANIE SIE ZE MNA I USUNIECIE POMYLKI!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TO POMYŁKA!!! |
Chyba ktoś wziął dosłownie niedawno powstały wątek i ukradł fajny pomysł na wkurzanie nielubianych osób ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jest taka zasada, że nie piszemy dużymi literami.
|
|
Myślę że to celowe działanie osoby, która umieściła to ogłoszenie ,, przyjmę 20 osób do pracy biurowej..." nie zastanowiła Cię treść ogłoszenia?
|
|
felix zasady są po to żeby je łamać.
|
|
a od pilnowana tych zasad są Administratorzy.
|
|
MassKiLLer racja.
|
|
pomysł był mój i widzę że się spodobał hehe mój świat - moja muzyka
|
|
Witam Miałem ten sam problem. Postraszyłem i było ok. Ale na nieszczęście po tygodniu znowu zacząłem dostawać głuche tel. Może to zbieg okoliczności ale własnie w dzień ukazania się tego tematu :) Może chcecie sobie podzwonić na numer tej wrednej osoby. Zapraszam do dzwonienia na nr 512904351 Czym później będziecie dzwonili tym doznania tej osoby będą wspanialsze :) Im częściej tym lepiej. Pozdrawiam specor
|
|
Specor, hmm bardzo miła kobieta w słuchawce. Zapraszam wszystkich do dzwonienia :D:D:D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |