Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświetlenie tradycyjne czy LED-owe |
Planujemy remont instalacji elektrycznej. Zastanawiamy się też na wymianą oświetlenia. Zastanawiamy się która opcja jest korzystniejsza: oświetlenie tradycyjne czy LED-owe? Ktoś już to może wczesniej przerabiał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświetlenie tradycyjne czy LED-owe |
Róbcie tradycyjne,zdecydowanie, ledy to lipa, nie ma to jak żarowa 100 watów, jak zaswiecisz to widać że się świeci ;)
|
|
a co za różnica ? instalacja w ścianach jest taka sama, zabezpieczenia itp. też naklejenie paru ledów na meblach nie nazwałbym remontem instalacji
|
|
A kiedy będzie wklejony spam reklamowy ? ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Oczywiście że ledy wybieraj. Nie czytaj tych debili.
|
|
assan, pedałku z ulicy Księcia Janusza 2 znów cię młodzieńcze ryj swędzi czy szukasz ch..a do dvpy ?
|
|
w dvpie to ty miałeś chvja paplika on wszystkim lewatywę robi
|
|
Synku, byłeś ostatnio w kościele, znów będziesz płakał, że mamusia ci dokucza :) Pazerność czarnych Autor: assan18 (---.elomza.pl) Data: 17-08-18 21:53 ... Ja np. mam problemy w domu że nie chodzę do kościoła w każdą niedziele są docinki pod moim adresem od rodziny. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=791153&t=791138
|
|
Masakra ...
|
|
Zdecydowanie lepiej zainwestować w LED. To rozwiązanie ma wiele zalet. Zresztą, poczytaj sobie: https://el12.pl/poradniki/lampy-led-wady-i-zalety-121.
|
|
Led ;)
|
|
Oczywiście, że led. Jest bardziej oszczędne.
|
|
Oświetlanie tradycyjne jest wspaniałe. Kocham korzystać z niego. To jest naprawdę wspaniała sprawa. Dzięki niemu mój dom wygląda świetnie!! ________________________________- http://www.pracemagisterskiesocjologia.com
|
|
Jakiś czas temu remontowałem moje mieszkanie i wszelkie oświetlenie zamówiłem w polecanym mi sklepie, gdzie zamówiłem oświetlenie sypialni sklep internetowy i wiele innych produktów w naprawdę atrakcyjnej cenie. Co Wy sądzicie o ofercie tego sklepu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |