Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
disco polo |
Witam. Ma może ktoś piosenkę Spike - A ty się śmiałaś ?? Jest mi ona bardzo potrzebna. Jeśli ktoś ma to poproszę na meila : damecki@wp.pl Z góry dziękuje. Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: disco polo |
nie mozesz sobie poprostu scignac?
|
|
No proszę "hooligan" a Disco Polo mu się zachciewa... :) Taki "hooligan" śmieszny...
|
|
łepiej słuchać d.polo niż tych poszarpańców wymachujących piórami.....
|
|
podziekuj ladnie :)
|
|
wes te disco polo to szajs
|
|
przymknij sie prymitywie.
|
|
ja mam najnowszo piosenke antosia szprychy jak chcesz to ci wysle ćwoku
|
|
JAK CHCESZ TO CI NA WŁOSIANCE ZAGRAM ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
a ja ci wysle ta piosenke:) specjalnie ja sciagnołem bo jest bardzo fajna:) hehe a reszta na forum sie nie zna:) ps. przytocze fragmetn piosenki:) "upieraja sie ze muzyka nasza bez wartosci jest a kiedy na imprezach spedzaja czas słuchaja naszej muzy słuchaja nas spiewaja nasze teksty nie myla sie skad je tak dobrze znaja to zadziwia mnie?" pozdrawiam:)
|
|
A słyszałeś o programie Bearshare albo emule hooliganie
|
|
Dziękuje i juz mi nie wysyłajcie bo mam juz 7 meli z piosenką . Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
hehe to znak ze discopolo jeszcze "nie umarło":D tylko nie mowi sie o nim głosno bo to przeciez wstyd słuchac:D
|
|
lukasdz: ten fragment jest z piosenki Topless`ow, a nie Spike. Hooligans: widze, ze to juz Twoj drugi temat disco-polowy. Robisz sobie jaja, czy szukasz przyjaciol?
|
|
|
Lomza - Dipolowo -wstyd... I to moje miasto bylo... :/ TO juz nie dziwne skad opinie, ze Lomza to wiocha (ja tak nie mysle, ale nie dziwia mnie opinie). Jak ktos dipolo w takim miescie slyszy to jasne ze sie wyraz "wiocha" w glowie pojawia... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
PS. Zawsze mialem Sledziostok za stolice DP, ale jak jakis Boo-rack przez miasto gna swoim podrdzewialym polonezem siejac wioche wokol i rozsypujac siano na drogach to na prawde gnojem zajezdza i wstyd sie przyznac ze sie z Lomzy pochodzi. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
loosac jak do Lomzy się nie przyszajesz to i do Łomży się nie przysnawaj jak nie umiesz napisać nazwy tego miasta pozdro
|
|
Tak tak. Na forum to nikt nie lubi discpolo a no milano w sobote to polowa z Łomży Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
Sie znacie, disco polo jest najlepsze !!
|
|
Masz racje Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
Ja to lubie muzyke dp. Gdy sie napije to zawsze sobie z kolega spiewamy ''Beate z Albatrosa'' Laskowskiego i to tak mnie za serce chwyta, tak mnie wzrusza...
|
|
No nie moge, znowu sie wzruszylem...
|
|
haha ;D
|
|
AdamO proponuje jeszcze zaspiewac Top One - Mila moja, albo Toples - Powiedziec Tobie ;)
|
|
ja tez lubie dp ale beata z albatrosa? ja bym tego nie zaliczył do dipolo:) mega dance, toples, weekend, itd tak ale nie laskowski:) piosenki przy ktorych mozna poszalec chocby w jeziorku:) pozdrawiam
|
|
Hooligans jeśli chcesz to na poczte moge ci przesłac.. tylko podaj e-maila:) hehe
|
|
Ja tu chyba zle trafilem, o ile pamietam to Lomza to takie cos co bloki mialo i wygladalo na miasto [przynajmniej tak bylo kiedys]. Forum swiadczy ze tu stodoly i furmanki przewazaja oraz plantacje burakow... No patrzcie, zostawic na chwile bez opieki i miasto mi zaorali plugami... A Jeziorko to ostatnie miejsce na Ziemi gdzie mozesz mnie spotkac. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
PS: oczywiscie ja wam nie bronie tego sluchac, tylko po co taki temat na forum -nic to w koncu nie wnosi? -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
macie tu kozak dicho hahaha: http://youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
tak tak a taki Krawczyk albo Stachursky to gdzie zaczynali ? fuksa mieli że w TVP się wbili i teraz wielkie gwiazdy muzyki sprzeda kilka tyś płyt i dostaje "platynową", większość polskich muzyków to kicz i tandeta ale śpiewają pod innym szyldem i na siłe się z nich robi gwiazdy a nie są w stanie sprzedać kilku tyś płyt
|
|
loosac twoj post tez nic nie wnosi a ty go napisałes:) nikogo to nie obchodzi ze cie w jeziorku nie mozna spotkac akurat dla tych ktorzy sie tam bawia jestes ostatnia osoba ktora jest im potrzebna. pozdrawiam
|
|
Nie wiecie jest coś jutro w jeziorku ??
|
|
Jak dobrze, ze w Warszawie ludzie nie robia wiochy na takas skale... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Jak dobrze, że loosac mieszka w Warszawie... ej, ale ten cały spike jest do kitu. spodziewałem się jakiegoś hitu a tu jestem zaskoczony! (; ps. http://www.youtube.com/watch?v=Cax1hOwN7eE&eurl=
|
|
Nie, nie ma dzis nic w Jeziorku, ponieważ mało osób przychodzi w adwent. Najbliższa tam impreza będzie na święta. Łomża! Zawsze kocham Cie! Tobie, oddam serce swe. Serce, swoje jedyne! Oddam swojej drużynie!
|
|
ja disco polo nie lubie ale kazdy slucha czego chce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |