Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry psycholog dziecięcy |
Szukam dobrego psychologa dla dziecka w wieku 10 lat w Łomży lub okolicy. Kogo polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry psycholog dziecięcy |
W WOPIT przy ul. M C Skłodowskiej jest Poradnia psychologiczna dzieci i młodzieży. Mają kilku psychologów i terapeutów. Polecam.
|
|
jeśli dziecko ma problem z alkoholem to faktycznie WOPITU. WOPITU posiada wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę terapeutyczną oraz medyczną oferującą pomoc i wsparcie osobom uzależnionym. Wszyscy pacjenci przechodzą detoks pod okiem lekarzy i pielęgniarek. Następnie kierowani są na terapię uzależnienia w formie indywidualnej lub grupowej.
|
|
An Drea Doinformuj się. W WOPIT działa Poradnia dla dzieci i młodzieży ,która zajmuje się szeroko pojętą terapią dzieci i młodzieży z różnymi problemami. Jest to nowo utworzona komórka. Owszem WOPIT leczy uzależnionych od alkoholu, ale ja mówię o zupełnie innej sprawie i o pomocy, której poszukuje stryj.
|
|
Autor: aneta30 (---.swiatlowod.avito.pl)Data: 05-06-21 21:12 ale ja mówię o zupełnie innej sprawie i o pomocy, której poszukuje stryj. --------------------------- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to co innego! Jeśli heroina czy amfetamina to też powinni pomóc. Dzieci dzisiaj dotknięte są różnymi patologiami. Ba! Powiem więcej, Czort wie jakimi! Ćpają na prawo i lewo, moja znajoma ma córkę 8 lat a już uzależniona! Ale spokojnie, bądźmy dobrej myśli i nadziei. Oni pomogą!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |