poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stadion miejski przejmie MPGKiM?

Co o tym sądzicie? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stadion miejski przejmie MPGKiM?

i bardzo dobrze , wkońcu jakaś rozsądna decyzja

Przynajmniej będą profesjonalnie o niego dbać i nie doprowadzą murawy do ruiny. Szef Zieleni Miejskiej jest naprawdę dobrym specem od takich spraw.

Mam nadzieje że miasto będzie chciało tylko symboliczną kwotę za korzystanie z boisk przez I zespół.Jeśli chodzi o drużyny młodzieżowe to powinno być bezpłatne korzystanie.Chyba że Pana Prezydenta nie interesuje młodzież łomżyńska.

Dlaczego miasto podjęło to decyzję tak późno? I jak ma zamiar rozliczyć wcześniejszych użytkowników za doprowadzenie do dewastacji budynku w którym mieściły się stare przebieralnie czy sauna? Czy ktoś może powiedzieć ile kosztowało rocznie miasto utrzymanie stadionu i jak były wydatkowane środki na ten cel? Przy terenach stadionu w Legnicy jest organizowana giełda samochodowa z której spora część środków idzie na utrzymanie stadionu i działalność klubu czy w Łomży przy stadionie nie można zorganizować jakiejś działalności która by dawała konkretne środki na utrzymanie klubu i stadionu?

Poczytajcie sobie wcześniejszą dyskusję na ten temat. To były zarząd klubu nie chciał oddać boiska. Było coś wspomniane, żeby miasta zabrało stadion, a potem Kosiorek stwierdził, że to złe rozwiązanie. Była mowa, że klub ma kasę z reklam i ma kasę od miasta na utrzymanie boiska i hotelu.

tylko fakty bez komentarza

Jak spoglądałem w lecie na boisko treningowe, które przygotowało MPGKiM po drugiej stronie ulicy to mam wątpliwości co do utrzymania stadionu. Przecież tam wyrosły tylko chwasty, a pytanie ile kasy na to wydano? Teraz przekazuje się im murawę za 3000000zł, mam nadzieję, że nie skończy się to tak samo jak z bocznym boiskiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org