Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie z Apartu Galeria Veneda ! |
Drogie Panie z salonu Apart w galerii !!! Jeżeli klienci Paniom przeszkadzają to może czas najwyższy zmienić pracę ? Na pewno jest wiele milszych i chętnieszych osób do pracy, które z przyjemnością Panie zastąpią. Za każdym razem gdy stamtąd wychodzę jestem zmiesmaczona obsługą. Najchętniej w ogóle bym tam nie chodziła. Nie jestem osobą zbyt wymagającą, chcę po prostu być miło i fachowo obsłużona. Myślę, że wiele osób zgodzi się moją opinią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie z Apartu Galeria Veneda ! |
Niestety moje odczucia są podobne. Do tego mogę dorzucić ocenę wizualną w stosunku do klienta i komentarz co do jego zasobności portfela .. ;/
|
|
To po co tam chodzicie wszyscy chodzą i kupują na mazowieckiej przynajmniej konkretne złoto w dobrej kasie a nie przereklamowane bibeloty co się rozsypują w krótkim czasie bigi2004
|
|
Bo to sklep nie dla dziadów co tylko oglodać przychodzą a groszem nie śmierdzą.
|
|
Polecam na ul. Długiej są dwa sklepy.
|
|
fanko rozumiem że ty ciągle siedzisz w domu.
|
|
Zdanie klucz \"które z przyjemnością Panie zastąpią\". Czyżby zwykła zawiść?
|
|
jeżeli nie pasuje obsługa to się nie idzie i nie oczernia, jest i tak za dużo sklepów w łomży
|
|
Ja po tym jak panie robiły mi problemy z reklamacją, i to dwukrotną, tego samego łańcuszka po prostu tam nie zaglądam.
|
|
Dziękuję za info, będę ten sklepik omijać z daleka...
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Ptld98KjPuM
|
|
Do sklepiku apart zazwyczaj zatrudniają grażyny, te same grażyny które mają piorunki na profilowym i chodzą w kagańcu 24/h na dobę. Krótko mówiąc nie poważne oaoby na poważnym stanowisku ale co ja mogę wiedzieć ja Korwinista. A nazwali patriarchatem Korwina gdy ten powiedział że kobiety nie nadają sie do pracy. Covidiota covidiote pogania
|
|
o czym my mówimy jaki profesjonalizm można oczekiwać od osoby która to pracowała lata wstecz pod tzw \"wiatą\" niedaleko dworca sprzedając ubrania z bakalarki czy też z wólki kosowskiej a później w pseudo Hurtowni z zabawkami która doczekała się upadku.To o jakim doświadczeniu my mówimy 😋 Jaki gospodarz tacy obywatele w tym smutnym jak pi...a mieście
|
|
No cóż hahahah Covidiota covidiote pogania
|
|
bigi2004 \" na mazowieckiej przynajmniej konkretne złoto w dobrej kasie \" - tak piszą Ci którzy nie mają pojęcia co kupują , ... a może sprzedają. (Sam już nie wiem ).Pozdrawiam gorąco. kaanna : ile ważył ten łancuszek ?
|
|
Apart to żadna dobra marka, masówka.
|
|
Lubię Apart. Ta marka jest naprawdę wspaniała!!! Kocham Aparta! Ponad wszystko!!! ____________________________ Pisanie magisterskich prac - ogłoszenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |