Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
studniówka |
witam!!!!!!!!!! mamy w szkole taki problemik kłócimy sie w sprawie zespołu na studniówke, jest juz bardzo późno wiec trzeba sie na cos zdecydować. znacie moze jakieś fajne zespoły ktore by sie nadawały na fajna impreze??? potrzebne mi namiary i jakaś próbka możliwości:P:P wielkie pozdro dla wszystkich......... .......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: studniówka |
tobie proponowalbym blog27 ale z tego co mi wiadomo to chyba sie dziewczyny ropzadly ... wiec pozostaje ci AKCENT :)) [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
wg mnie tokio hotel, słyszałem że grają fajną muzykę...
|
|
No ja też bym postawił mimo wszystko na tokio hotel .
|
|
tokio hotel jak i blog 27 to zupełne dno
|
|
Polecam ci ten zespół u mnie grali na studniówce a potem na weselu kontakt 502-426-399 lub GG -5070817 .Naprawdę warto
|
|
widze ze jednak z normalnymi ludźmi to ja nie mam do czynienie... dzieki Tommek za zainteresowanie... A tokio hotel i blog27 to sami sobie słuchajcie ... skoro tak ich polecacie... gratuluje pięknej kolekcji płyt, naprawde jest co podziwiać... .......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......
|
|
Kwiatuszku... a czy ty naprawde uważasz ze oni mają płyty/? wszystkie piosenki jak już to na kompie;)
|
|
Tokio Hotel to te śmieszne pedały z Niemiec ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |