Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biuro Kamiński |
Dziś było ogłoszenie o pracy biurowej u tego Pana i szczerze odradzam po zadzwonieniu tam Pan stwierdził, że nie potrzebuje nikogo do pracy. To ja się pytam po jaka cholerę umieścił ogłoszenie?! I ludzi wprowadza w błąd ?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biuro Kamiński |
Jak Pan może zatrudnić pracownika w ogłoszeniu które już pewnie kilka dni wisi, lub późno zostało wystawione?! JAKIM PRAWEM?! MI, wielkiej księżniczce, pani miasta SIE NALEŻY! Mi i moim bombelkom będzie PAN zabierał pięniądze, które nam się należą??!?!?! JAK TAK MOŻNA?!?! Gratuluje autorce postu. Żenada...
|
|
Po pierwsze proszę mnie nie obrażać a po drugie te ogłoszenie od dziś wisi. Nie znasz mnie Pan a oceniasz . Ja tylko ostrzegam i nie rzucam miesem jak Pan wyżej. Dobranoc
|
|
ojej, ktoś nawet czytac nie umie? u hu hu. CYTUJĘ sam siebie, UWAGA :\" lub późno zostało wystawione?!\" (w domysle przez stronę która pokazuje oferty pracy). a opinia o \"Pani\"... wystarczył pierwszy post, aby wystarczająco dokonać dedukcji. Więc, szanowna Karyno, ja żadnym mięsem nie rzucam;) Zauważyłem bezpodstawny płacz wobec PRACODAWCY (który ma prawo i może decydować), który mnie rozbawił i wstawił się idealnie w kanon typowej MADKI Karyny;] Mogłem stworzyć jeszcze więcej internetowych memów (żartów) ale chyba nie ma sensu. Wspaniałej nocy Karyno.
|
|
Hmmm, a może Pan Kamiński dobrze wyczuł osobę z którą rozmawiał i nawet telefonicznie zdołał wyczuć z kim rozmawia... X D tego nie wiem ;)
|
|
To biuro może być bardzo dobre. Muszę je przetestować!! _____________________________ Praca magisterska z Psychologii o PTSD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |