Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do tatuażystów |
Witam. Chciałem się zapytać ile mniej więcej by kosztował tatuaż na nadgarstku napis never lose hope. Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do tatuażystów |
U jednego 100 u drugiego 50 albo 200. Nikt Tobie tak tego nie wyceni. Na cene sklada sie wielkosc, czcionka, a przede wszystkim jakosc wykonania. Nie dawaj sie tatuowac partaczom. Co do samego nadgarstka, nie kazdy sie tego podejmie. Nadgarstek jest kiepskim miejscem na tatuaz, poniewaz bardzo szybko sie zniszczy, szczegolnie u kobiet, ktore czesto mocza rece itd
|
|
A kogo byś polecił?
|
|
Jah Love Tattoo Studio Tatuażu Warszawa kozak ale raczej terminy w 2019 juz zajęte
|
|
Szukasz kogos na miejscu? Odezwij sie do Artur Kopanski znajdziesz na fejsie
|
|
Chciałabym się dowiedzieć o znaczenie pewnego tatuażu bo nie wiem co oznacza a nie znalazłam zmaczenia
|
|
Jeśli chodzi o tatuaże, to lepiej nie oszczędzać...
|
|
Tatuaże to jest prawdziwa sztuka, ale ja bym sobie nie dał zrobić żadnego. Boję się igieł. _____________________ http://pracemagisterskieprawo.net.pl/studia-prawnicze-polsce/
|
|
|
Dobry tatuaż jest jak biżuteria. Niestety póki co nie mam pieniędzy na to!! _________________________ Marketing i Zarządzanie - prace dyplomowe
|
|
Teraz ceny wzrosły i to mocno, bo zrobiła się parę lat temu moda na dziarki. Ja 8 lat temu płaciłam za swój 600 zł, a niedawno tatuator mi powiedział, że dziś kosztowałby 2 razy tyle.
|
|
Nie ma jak nieskażone piękno czystej niewytatuowanej skóry , zwłaszcza kobiecej. Teraz wszyscy noszą dziary , a te stały się tak pospolite, że czysta niewytatuowana skóra to jawi się jako niespotykany rarytas. zybex_k
|
|
Boję się tych tatuaży! To jest po prostu bardzo straszne!! ___________________ Tematy prac magisterskich z Pielęgniarstwa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |