Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można dostać gęsi i jaja w Nowogrodzie, byleby było to wg uboju rytualnego wg rabe anszeja piotrowskiego ? |
PSyjeżdżją goście z Izraela, tete andzejsz ma problemy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można dostać gęsi i jaja w Nowogrodzie, byleby było to wg uboju rytualnego wg rabe anszeja piotrowskiego ? |
Oho leki prostaczek odstawił ... Jak wszyscy wiemy z Izraela to przyjeżdżają do ciebie i twoich kumpli .Wprawdzie nie jestem antysemitą i nawet lubię Żydów ,których wielokrotnie gościłem w wigwamie ale to byli ludzie inteligentni...Wyjaśnię ci to coś zupełnie przeciwnego niż ty , którzy podobnie jak ja uważają iż o historii trzeba mówić albo prawdę albo wcale bo to i uczy i łączy . Ale co ja ci choremu z nienawiści będę tłumaczył ... Popieram PiS nie cierpię idiotów
|
|
Re: Gdzie można dostać gęsi i jaja w Nowogrodzie, byleby było to wg uboju rytualnego wg rabe anszeja piotrowskiego ? |
U towarzyszki alkohol. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dobre! STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |