Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firma do ogrodzenia z fundamentami |
Jak w temacie. Szukam firmy, która wykonuje ogrodzenie z tradycyjną podmurówka laną na terenie Łomży i najbliższych okolic. Ktoś ma kogoś sprawdzonego, albo namiary na takiego wykonawcę? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firma do ogrodzenia z fundamentami |
160zł m/liniowy podmurówka/fundament robocizna reszta do ustalenia fundamenty pod bramę przesówną i montaż 2000zł dodatkowo bez materia
|
|
160zł za samą robociznę czy robocizna + materiał? Bo z tej odpowiedzi ciężko coś konkretnie przeczytać.
|
|
2tys, za bramę przesuwaną ? Dwóch doświadczonych ludzi w dzień ze dwie obsmyczy. Chyba zacznę bramy obsadzać :)
|
|
U mnie dwóch panów wzięło 40 zł za metr bieżący, nasze materiały. Wykopali i zalali fundament, powstawiali słupki, pomontowali panele. Niestety nie pamiętam co ta za panowie bo to mąż ich zatrudniał.
|
|
ogrodzeniatarnowscy.pl 884886969
|
|
Taka firma na pewno bardzo by mi się przydała! Kocham takie biznesy! _______________________- Pisanie prac magisterskich
|
|
Ja między innymi mogę polecić rozwiązanie w postaci odpowiedniej jakości firmy, jaką jest domkizmarzen.pl
|
|
Dwóch doświadczonych ludzi w dzień ze dwie obsmyczy.
|
|
No cóż, jak już korzystać z usług firmy zewnętrznej, warto wybrać fachowców. Z mojego doświadczenia dobra firma budowlana powinna być w stanie wykonać pale prefabrykowane, taki jak opisano pod linkiem https://www.milekcorp.com/pl/biznesowo/pale-prefabrykowane-zalety-i-wykorzystania-tej-technologii.html, gdzie wymieniono też wady i zalety tego rozwiązania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |