Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont |
szukam dobrego fachowca do wykonanie remontu.głownie chodzi mi o ułożenie terakoty,glazury, podwieszenie sufitu...zależy mi na czasie...prosze o propozycje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont |
512747147 - polecam człowieka solidnego znającego się na swojej pracy, zadowolenie gwarantowane
|
|
696 771 836 Kompleksowe i solidne usługi remontowo budowlane, polecam!
|
|
692 248 576 POLECAM!!! "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
506302295 robilam,mao zaplacilam,i jestem zadowolona;]
|
|
ja natomiast polecam tego pana>>>696734237<<<. remont zostal bardzo solidnie i estetycznie wykonany.(bez najmnijszych problemow,jak to bywalo z poprzednimi wykonawcami.)
|
|
692514532 młody chłopaczek ale zna się na rzeczy
|
|
autor posta napisal 12 lat temu, mysle ze nawet oswietlenie juz zrobil
|
|
A u nas praktycznie już po remoncie. Wreszcie koniec tego bałaganu. Musze jeszcze kupić akcesoria i jakieś dodatki ale to już nic w porównaniu z tym co trzeba było kupić na tę łazienkę i kuchnię. Mam nadzieję, że dziś uda mi się coś zamówić, bo trafiłam na świetne promocje w superwnetrze.pl i to jakicj marek - blomus, brabantia, umbra, czy fissler lub cilio. Naprawdę świetne ceny jak na taką jakość. Beja
|
|
Ja natomiast odradzam każdemu
|
|
Podczas aranżacji mojego mieszkania przeglądałem różne portal w poszukiwaniu inspiracji i pomysłów i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na temat wykorzystania fototapety - fototapety tappy.pl . Jakie Wy macie zdanie na temat takiego rozwiązania?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |