Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pył znad Sahary w Polsce |
A fachowcy od mierzenia pyły walą na alarm ,że im wzrosło . Czy takie mierzenie jest potrzebne ? Czy w Polsce nie ma na co wydawać pieniędzy tylko na takie rzeczy jak pył znad Sahary ? Czy tej stacji nie można przenieść w pobliże młynów i tam niech se mierzy pył ? Powinna powstać placówka mniemanologii stosowanej jak mawiał klasyk może to jest bardziej potrzebne niż podawanie ilości pyłu w powietrzu ... O jej ściągałem kalesony i zaczął się sypać pył, może to nie pył a pruchno nie wiem co mam zrobić olaboga ... Czy chodzić bez gaci i kaleson czy w ogóle przestać chodzić bo wytwarzam pył ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pył znad Sahary w Polsce |
alkoholiku z Nowogrodu, u ciebie to nie pył a BRÓD I SMRÓD :) podmywaj menelu częściej obesraną dopę, to, może przestanie sypać ?
|
|
Nie jestem alkoholikiem , menelem i nie posiadam obsranej dopy jak tu mnie szkalujesz i wyzywasz ... Szukam adwokata aby przed sadem doprowadzić tego entelegenta za szkalowanie i wyzwiska . A co porabia Inspekcja Ochrony Środowiska w Łomży z nielegalnymi wysypiskami w laskach k Nowogrodu ? Nic liczy piasek w powietrzu ...bo wysypisk coraz więcej powstaje ,następuje degradacja środowiska przez zanieczyszczenia i nielegalne żwirownie . I taki to pożytek z tej firmy dla obywateli ... Oczywiście popieram PiS i Badania prowadzone dla dobra ludzi anie dla siebie samego i swojej pracy
|
|
pastuchu z Nowogrodu, jak wypijesz to nie pisz bzdur, bo później nie pamiętasz, jak sam mnie tu wielokrotnie wyzywałeś,obrażałeś i pomawiałeś o różne bezeceństwa. Swoją drogą, jaki normalny facet ok. 60tki sam sobie obierze bimbrowy nick ? Tylko alkoholik, który dzień bez bimbru uważa za dzień stracony.
|
|
Podobno i dwa wielbłądy przywiało
|
|
Ale wielbłądy po naprawie czy do naprawy ?
|
|
Ostatnio zauważyłem pewną prawidłowość jak burmistrz prezydent albo wójt jest z PełO - kakało to od razu jest ekologiem, jak np mój ulubieniec czaskoś i nic by w tym złego nie było, gdyby ten cłojek zajmował cię ekologią ,ale jest następna prawidłowość, zawsze ale to zawsze ONI najwięcej tą ekologię niszczą i jej nie przestrzegają i znów wzór ze stolicy - czaskoś plus gowno z Czajki plus woda z Wisły to popularny napój ekologiczny czaskowianka ... Smacznego dla ekologów z Wa wy i z prowincji i dla każdego popierającego takich ekologów i fachowców ... Oczywiście popieram PiS
|
|
menelu z Nowogrodu tyś taki głupi od małego czy od kolan ? Ile PiS ci płaci za robienie z siebie większego idioty niż nim jesteś ?
|
|
Więcej niż tobie a jakie dziewczyny ha ha ha Nie wyzywaj mnie od idiotów i meneli niereformowalny ledwosapiensie ...
|
|
... jakie dziewczyny, wszak żona od ciebie pijaczyno już dawno uciekła, a z taką mordą , jak u ludzi dopą , to ty możesz tylko dalej obracać swoją sukę amstafa :)
|
|
Nowogrodzki czubie, jesteś menelem, alkoholikiem, mitomanem koniobijco, frajerem z parciem na szkło, kompletnym debilem i prostakiem PiSdzia szujo. urbi et orbi !
|
|
No piknie wiedziałem ,żeś niedorozwinięty emocjonalnie ale teraz udowodniłeś ,że ty caruś jesteś pospolitym bydlądkiem omyłkowo nazywanym człowiekiem ... Popieram PiS
|
|
alkoholiku, a co prawda cię zabolała ? Wszak większość forumowiczów na dziale Polityka, ma cię za totalnego idiotę i podPiSze się pod tym, co naPiSał Autor: czar~ .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |