Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakuwanie przewodów, gdzie? |
Witam, Czy może ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy (najlepiej w woj. podlaskim) zakuwają przewody hydrauliczne? Słyszałem coś o zakładzie za Łomżą ale nie znam dokładnego adresu... Potrzebuje osobę, która się na tym zna i dobrze to wykona. Usługa wykonana będzie do auta osobowego, przewód od pompy wspomagania. Dziękuję i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakuwanie przewodów, gdzie? |
Stare Kupiski, na końcu, naprzeciw masarni
|
|
W Wiżnie koło GS-u Sklep artykuły rolne Kapelewski przy szosie białostockiej, swego czasu było coś takiego koło MIli na W.Polskiego ale teraz tam jest sklep z używakiem ale zapytaj obok u Jehowych tam w sklepie rolnym oni będą wiedzieli.
|
|
Dziękuję bardzo. Mi chyba właśnie chodziło o ten z Kupisk. Jeżeli ktoś zna jeszcze dobry warsztat, który zna się na rzeczy to będę wdzięczny za pomoc.
|
|
Chyba jeszcze w sklepie z częsciami rolniczymi na Wojska Polskiego robią
|
|
Zapytaj Firma Miliszkiewicz .
|
|
W DraCon. Tak przynajmniej słyszałam. Ponoć u nich można skorzystać z tego typu usług i to nie wszystko... Możecie tam również dostać najróżniejszego typu zawory hydrauliczne, które są najwyższej klasy. Także tam kupicie coś z pewnością solidnego, co pozwoli wam stworzyć niezawodny układ hydrauliczny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |