Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Starszy pan tłumaczy Czesiowi z Kownat jak postępować z kobietami na forum 4lomza |
https://www.youtube.com/watch?v=YiuuPsftInQ tylko że nie wiadomo czy to przyniesie skutek JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Starszy pan tłumaczy Czesiowi z Kownat jak postępować z kobietami na forum 4lomza |
Kolejny temat założony przez stetryczałego dziada niespełna rozumu . ... znów wali ci w dekiel ? jasnieChamie uważaj bo znów dostaniesz BANA na konto, dziś Admin, dał ci potomku roztrząsaczy gnoju ponownie ostrzeżenie, kasując podobny temat przez ciebie debilu tu rano założony.
|
|
Re: Starszy pan tłumaczy Czesiowi z Kownat jak postępować z kobietami na forum 4lomza |
0-22 nie wie jak POstępować z kobietami bo jest pedałem. Sam to dzisiaj przyznał : Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl)Data: 18-02-21 21:49 ... ślepy kszysiu, a nie pamiętasz , jak cię w dopę od zadu zapinałem ? :)
|
|
drogie DZIECI. mozecie juz sie umowic na ta randke, czy dalej bedziecie z siebie robic idiotow w internecie? co wy macie w glowach pajace?
|
|
PO PIERWSZE - CO ZA PSIE KUTASY ZAKŁADAJĄ NA FORUM OGÓLNYM TAKIE INFANTYLNIE DENNE TEMATY ? Frustraci, psie syny - sympatycy PiSuaru , którzy, jak bezzębne stare suki, gdy już nie mogą ugryźć oponenta na forum Polityka, , to choć sobie trochę poszczekają na Ogólnym :)))) ... a ta CIO.TA Autor: zzzaaaccc99 PEDZIO ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego :) zezzak99 jak trafisz cio.to do więźnia, dowiesz się czy każdy kto dyma CWELA np. ksiundza PEDOFILA jest gejem :) ps: NIGDY NIE RUCHAŁEM FACETA, brzydzi mnie to, ... to była tylko reakcja na pomówienia ślepej kszysi w tamtym temacie. ale takiej CIOCIE , jak zezzak99 z OBRZYDZENIEM , ale dałbym zrobić sobie laskę :)
|
|
Cytat z postu dokonanego przez pedała o nicku 0-22 Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl)Data: 18-02-21 21:49 ... ślepy kszysiu, a nie pamiętasz , jak cię w dopę od zadu zapinałem ? :) i cytat powyższy 0-22 \"..... z OBRZYDZENIEM , ale dałbym zrobić sobie laskę \" Tak tylko może myśleć PEDAŁ a nie mężczyzna hetero. Przecież żaden prawdziwy mężczyzna nawet nie pomyśli aby inny facet robił mu laskę.
|
|
zeezak99 kutase nie płacz tu na forum Ogólnym - na dziale Polityka - wszyscy normalnie zdrowo myślący, mają cię wszak za ciula i ciotę :)
|
|
a ty jesteś wszyscy ?
|
|
czesio z kownat zachowuje się jak szympans który chce rządzić innymi szympansami drze mordę i tupie na wszystkich JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
\"a ty jesteś wszyscy ?\" W ostrych stanach chorobowych,a tu na bank taki stan jest to całkiem prawdopodobne , że tak się uroiło we łbie .😂 Kasia..
|
|
wy KVRWY PiSowskie zapewne juz wiecie ze zbliza sie wasz KONIEC !!! DARCIE RYJA NIC WAM NIE POMOZE :) :) KLER rownierz zwija kity !!! WASZA STACJA TO - CZERWONY BOR i rzesza wyglodnialych kryminalistow czekajacych na WAS !!! ***** *** mario
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |