Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tytus Romek i Atomek Papcia Chmiela czyli jak uczłowieczyć Czesia z Kownat |
Szympans chcąc rządzić stadem innych szympansów biega podskakuje drze mordę rzuca kamieniami po to żeby zastraszyć inne szympansy. A co robi nasz forumowy Czesio z Kownat? Wyzywa kobiety od kvrevv wyzywa ludzi od alkocholików bimbrowników podaje dane osobowe i zastrasza. Tak mi w między czasie wpadło to do głowy bo swojego czasu Czesio z Kownat udowadniał mi że nie ma Boga podpierając się teorią Darwina. Tak więc Czesiu z Kownat jak sam wierzysz w to że jesteś potomkiem szympansa i zachowujesz się jak szympans chcący podporządkować inne szympansy w stadzie to twoja sprawa. Tylko że na forum jest stado ludzkie i to ludzie podporządkowują szympansy a nie szympansy ludzi. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tytus Romek i Atomek Papcia Chmiela czyli jak uczłowieczyć Czesia z Kownat |
jasnieChamie znów nie wziąłeś psychotropów i wali ci w dekiel.
|
|
Re: Tytus Romek i Atomek Papcia Chmiela czyli jak uczłowieczyć Czesia z Kownat |
a tak porozumiewa się czesio z kownat : https://www.youtube.com/watch?v=HSaS7UbNHPQ JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
... ja to Kownaty i ciebie stary zidiociały dziadu pier.dolę :) Nawet nigdy nie byłem w tej wsi, a ty potomku roztrząsaczy gnoju, parobku masz chyba jakąś obsesję na punkcie tej miejscowości. Pewnie, nie jeden jakiś rolnik/gospodarz zatrudniający cię przy rwaniu parkietu w oborze, przyłapał cię zoofilu na dymaniu krów i poszczuł psami :)) ... za to się mścisz na Kownatach ?
|
|
a tu czesio z kownat spółkuje z żoną https://www.youtube.com/watch?v=xxma2R2mwI8 JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Szympans to jest bardzo mądra małpa! Może kiedyś uda się ją zmodyfikować genetycznie, a wówczas może to być idealna istota do kolonizowania Marsa. ______________________ Magisterska praca z informatyki o SEO
|
|
jasnieChamowi znów w dekiel wali, psychotropy nie działają ? ... zaraz w kaftanie bezpieczeństwa wróci stary dziad do Choroszczy .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |