środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rowery na Ziemi Łomżyńskiej

....postanowiłem wyci±gn±ć ten w±tek z w±tku dla kawoszy :)

...może by tak umówić się np. na pocz±tek na 1 dzień w tygodniu.... (co tydzień) na konkretn± godzinkę...... i jeĽdzić.....

...jeszcze trochę lata i - mam nadzieję - słonecznej jesieni zostało....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rowery na Ziemi Łomżyńskiej

dlaczego nie. Sobota lub Niedziela, dla każdego powinny pasować.

jestem za.....w sobote jade na rajd z mlodziakami.....z pietnastoletnia mlodzieza:)).....gdybysmy ustalili stale miejsce zbiorki co sobote i niedziele.....i stala godzine....to moze by sie jakis sklad zrobil???.....
o boze.....czyzbym w koncu miala z kim jezdzic??? nie wierze:))))))

Ja na t± okazję nawet w sobotę sobie rower kupiłem.

Kto jeszcze. Z racji nadchodz±cej zimy będzie wyprzedaż rowerków. Może Evva jeszcze kupi?
A zbiórkę gdzie organizujemy? i w sobotę, czy w niedzielę?

proponuję sobota ok. 10:30 :) ..żeby było po Sobótce.... :) ....(hmmm.... czy to teraz jest 5-10-15?)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

...i gdzie jedziemy.... i wktór± stronę....... przez Bonę wzdłuż Narwi pniewo Bronowo Wizna Biebrza i spowrotem przez Jedwabne...?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

gdzie ta zbiorka?? ja z mlodzieza jade tez w okolice pniewa, siemien i te inne.....oni jada pierwszy raz wiec nie mozemy zbyt daleko....ale moze spotkamy sie na trasie?:)).....

Ja pracuje...Milej podrozy

On

O nie tylko ja pracuje;)))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

¦wietny pomysł. Teraz ja też nie mogę, ale to jest to, co lubię.Może innym razem.
Pogodę zapowiadaj± nieciekaw± (na sobotę i niedzielę) ale może będzie dobrze. Pomy¶lcie jeszcze o trasie: nasyp przed lasem jednaczewskim (po prawej będ± piękne starorzecza Narwi), wyjedziecie na drogę do lasu i do Szblaku, tam w prawo nad rzekę i wzdłuż brzegu ile się da. Powrót drog± przez Jednaczewo. Gwarantuję atrakcyjno¶ć: trochę jazdy. trochę pieszo, a jakie tereny! Życzę pogody.

Zbych

Ja też może innym razem:)))) Pomysł jednak trafiony:)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

....iwona..... o której startujecie i sk±d..... jaka jest dokładniej wasza trasa....

...co to za młodzież i czemu z Tob± jeżdż±.....? :) ....w ramach kontaktów szkolnych?

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Brawo Iwona

Iwona podaj miejsce i godzinę. Postaramy się dopasować. Byle jeszcze dzisjaj. Czekamy.

tak jest Piotrze, jestem belfrem, i czasami mamy rajdy szkolne...czasami z mlodzieza, czasami tylko cialo jedzie:))...mam na mysli pedagogiczne...ale najczesciej jezdze sama...bo jezdze sporo....jak na pania w srednim wieku:))...teraz jade tylko jako opiekun bo klasa nie moja...obawiam sie ze wiekszosc z was z belfrem jezdzic nie bedzie....no coz....zobaczymy:))...moze sie myle:))

klasa ma rajd po poludniu.....rano pojade sama do gronostajow....okolo 10.30 bede w zawadach:)))))......jezu....jak w filmie szpiegowskim:))))
mowie o sobocie:))...

...A my czekamy na obszern± relację z rajdu:)))...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

no i oczywiscie zaczelo padac:)....i pewnie nie przestanie...to i z rajdu nici...oj...nie sadzone nam bylo spotkac sie w te sobote....ale dopiero 7.50, moze sie niebo zlituje:))....ciekawe czy zasluzylismy zeby sie zmilowalo?:))

no i oczywi¶cie padało. Może innym razem. Proponuję pozostać w kontakcje dla lubi±cych rowerowe wycieczki.

czytając wasze wypowiedzi, stwierdzam, że dupy z was a nie bikerzy. Jakbym przeciągnoł was po mieście zobaczylibyście jak powinno się jeździć na biku, ja tam śmigam na mojej maszynce aż mi karbon skrzeczy bez względu na porę roku i pogodę, od trzech dni napieram po sniegu, to jest dopiero zabawa. Jaki jest szczyt waszego szaleństwa rowerowego, zjazd po schodach przed klatką??!!

flint

Szczyt szaleństwa rowerowego?

...przepraszam, ale nie rozumiem...?

...kto tu mówił o szaleństwie?! ....nie wiem, może jesteś dumny z tego, że zjedziesz na przednim kole z najdłuższego zjazdu na Bonie, albo skoczysz na rowerze z mostu do Narwi i do następnego dojedziesz po dnie... (oczywiście zimą i pod lodem) ....ale tu chyba nie o to chodziło w tym wątku....!

Nie wiem czy zauważyłeś, ale tu chodziło o przejażdżkę!

Nie ważne...

Pozdrawiam ostrego bikera - i nie porównuj innych do siebie, nie każdego podnieca przymarzanie zimą do siodełka.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

up :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org