Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rowery na Ziemi Łomżyńskiej |
....postanowiłem wyci±gn±ć ten w±tek z w±tku dla kawoszy :) ...może by tak umówić się np. na pocz±tek na 1 dzień w tygodniu.... (co tydzień) na konkretn± godzinkę...... i jeĽdzić..... ...jeszcze trochę lata i - mam nadzieję - słonecznej jesieni zostało.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rowery na Ziemi Łomżyńskiej |
dlaczego nie. Sobota lub Niedziela, dla każdego powinny pasować.
|
|
jestem za.....w sobote jade na rajd z mlodziakami.....z pietnastoletnia mlodzieza:)).....gdybysmy ustalili stale miejsce zbiorki co sobote i niedziele.....i stala godzine....to moze by sie jakis sklad zrobil???..... o boze.....czyzbym w koncu miala z kim jezdzic??? nie wierze:))))))
|
|
Ja na t± okazję nawet w sobotę sobie rower kupiłem.
|
|
Kto jeszcze. Z racji nadchodz±cej zimy będzie wyprzedaż rowerków. Może Evva jeszcze kupi? A zbiórkę gdzie organizujemy? i w sobotę, czy w niedzielę?
|
|
proponuję sobota ok. 10:30 :) ..żeby było po Sobótce.... :) ....(hmmm.... czy to teraz jest 5-10-15?) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
...i gdzie jedziemy.... i wktór± stronę....... przez Bonę wzdłuż Narwi pniewo Bronowo Wizna Biebrza i spowrotem przez Jedwabne...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
gdzie ta zbiorka?? ja z mlodzieza jade tez w okolice pniewa, siemien i te inne.....oni jada pierwszy raz wiec nie mozemy zbyt daleko....ale moze spotkamy sie na trasie?:)).....
|
|
Ja pracuje...Milej podrozy On
|
|
O nie tylko ja pracuje;))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
¦wietny pomysł. Teraz ja też nie mogę, ale to jest to, co lubię.Może innym razem. Pogodę zapowiadaj± nieciekaw± (na sobotę i niedzielę) ale może będzie dobrze. Pomy¶lcie jeszcze o trasie: nasyp przed lasem jednaczewskim (po prawej będ± piękne starorzecza Narwi), wyjedziecie na drogę do lasu i do Szblaku, tam w prawo nad rzekę i wzdłuż brzegu ile się da. Powrót drog± przez Jednaczewo. Gwarantuję atrakcyjno¶ć: trochę jazdy. trochę pieszo, a jakie tereny! Życzę pogody. Zbych
|
|
Ja też może innym razem:)))) Pomysł jednak trafiony:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
....iwona..... o której startujecie i sk±d..... jaka jest dokładniej wasza trasa.... ...co to za młodzież i czemu z Tob± jeżdż±.....? :) ....w ramach kontaktów szkolnych? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Brawo Iwona
|
|
Iwona podaj miejsce i godzinę. Postaramy się dopasować. Byle jeszcze dzisjaj. Czekamy.
|
|
tak jest Piotrze, jestem belfrem, i czasami mamy rajdy szkolne...czasami z mlodzieza, czasami tylko cialo jedzie:))...mam na mysli pedagogiczne...ale najczesciej jezdze sama...bo jezdze sporo....jak na pania w srednim wieku:))...teraz jade tylko jako opiekun bo klasa nie moja...obawiam sie ze wiekszosc z was z belfrem jezdzic nie bedzie....no coz....zobaczymy:))...moze sie myle:))
|
|
klasa ma rajd po poludniu.....rano pojade sama do gronostajow....okolo 10.30 bede w zawadach:)))))......jezu....jak w filmie szpiegowskim:)))) mowie o sobocie:))...
|
|
...A my czekamy na obszern± relację z rajdu:)))... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
no i oczywiscie zaczelo padac:)....i pewnie nie przestanie...to i z rajdu nici...oj...nie sadzone nam bylo spotkac sie w te sobote....ale dopiero 7.50, moze sie niebo zlituje:))....ciekawe czy zasluzylismy zeby sie zmilowalo?:))
|
|
no i oczywi¶cie padało. Może innym razem. Proponuję pozostać w kontakcje dla lubi±cych rowerowe wycieczki.
|
|
czytając wasze wypowiedzi, stwierdzam, że dupy z was a nie bikerzy. Jakbym przeciągnoł was po mieście zobaczylibyście jak powinno się jeździć na biku, ja tam śmigam na mojej maszynce aż mi karbon skrzeczy bez względu na porę roku i pogodę, od trzech dni napieram po sniegu, to jest dopiero zabawa. Jaki jest szczyt waszego szaleństwa rowerowego, zjazd po schodach przed klatką??!! flint
|
|
Szczyt szaleństwa rowerowego? |
...przepraszam, ale nie rozumiem...? ...kto tu mówił o szaleństwie?! ....nie wiem, może jesteś dumny z tego, że zjedziesz na przednim kole z najdłuższego zjazdu na Bonie, albo skoczysz na rowerze z mostu do Narwi i do następnego dojedziesz po dnie... (oczywiście zimą i pod lodem) ....ale tu chyba nie o to chodziło w tym wątku....! Nie wiem czy zauważyłeś, ale tu chodziło o przejażdżkę! Nie ważne... Pozdrawiam ostrego bikera - i nie porównuj innych do siebie, nie każdego podnieca przymarzanie zimą do siodełka. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
up :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |