środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mistrzostwo Polski zdobędzie LEGIA!!

Kto bedzie mistrzem Polski według Ciebie?? Moim zdaniem Legia Warszawa.

Brak inwestycji, $.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mistrzostwo Polski zdobędzie LEGIA!!

Legia

---------------------------------------------------------------------------------------------------

No nie wiem czy Legia...
"Wojskowi" są bardzo specyficzną drużyną - wtedy gdy są faworytem rozgrywek Mistrzostwa Polski raczej nie zdobywają. Natomiast w sezonach, w których nikt na nich nie stawia czasami udaje się im zgarnąć MP (vide 1993, 2002).

Ja myślę ,że jednak Bełchatów , albo Zagłębie

BOT Bełchatów , jeżeli nie sprzedadzą nikogo z najlepszych. Kasę mają porządną , że i z następnymi wzmocnieniami nie powinno być problemu mimo , że po odnowieniu kontraktu Matusiak ich mocno skubie.

Najprostsza odpowiedz czas pokaże ???

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Też mam nadzieję, że (L)egia wywalczy Mistrzostwo Polski w piłce nożnej.
Drugiego miejsca życzę GKS-owi Bełchatów, ze względu na to, że w składzie figurują tam i czasami pograją Boguski z Truszkowskim, zaś trzeciego miejsca życzę Koronie Kielce, za najładniejszy stadion w Polsce.
Chciałbym natomiast, aby spadły Odra Wodzisław Śląski i Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski, choć gdyby nasz ŁKS utrzymał się na zapleczu ekstraklasy, to na pewno ciekawe by były pojedynki z Wisłą Płock i Widzewem Łódź.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Ja bym mistrzostwa zyczyl GKS Belchatow.Jedyna w 100% polska druzyna nie jakies wynalazki typu brazylijska Pogon.W tej rundzie GKS udowodnil ze niema co sprowadzac nieudacznikow z brazylii za grube pieniadze ktorzy w lidze nic niepokazuja.Ale wiadomo menadzerowie z czegos zyc musza....
W tym roku liga zrobila sie ciekawsza niema czegos takiego ze albo Legia albo Wisła.Doszlo Zaglebie,GKS,Korona.

Legia najlepsza jest!!!!!!!! :) i ŁKS :)

Wiselka :)

...Łomżyński Klub Sportowy...

Korona Kielce nie za tą że mają najładniejszy stadion ze wszystkich ale dlatego że potrafią grać Powodzenia Życze .

[B]Dla Ziomków Szacunek , Dla Frajerów Pogardę ... [/B]

MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA !!!!

"L" -ka

CWKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak widać Legia ma najwiecej kibicow w Łomży i w Polsce chyba też :D

aż się dziwię, że nie ma już zgody między Legią a ŁKS...
uprzedzę pytanie: znam historie o flagach...

ale: może reaktywacja zgody?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pajacu nie byles na zadnym meczu ŁKSu, o wyjazdach juz nie wspominajac i jeszcze pierdolisz na necie o jakis z ***** wzietych zgodach...nie masz prawa sie wypowiadac na ten temat. Pierdolnij sie w leb za nim cos napiszesz. nara

jak to pisałem to byłem po melanżu... to raz...

a dwa: chodziło mi o to, że w Łomży dużo osób kibicuje Legii Warszawa... znam parę osób, które chodzą na mecze ŁKS, a oprócz tego chodzą na Ł3, drą mordy i machają szalikami...

a pajac to cię robił...

aż się dziwię, że nie ma już zgody między Legią a ŁKS...
uprzedzę pytanie: znam historie o flagach...

ale: może reaktywacja zgody?

Z całym szacunkiem dla naszych kibiców ale dla Legii nie bylibyśmy absolutnie równorzędnym partnerem do "zgody" tak jak to nazwałeś.

no to nie wiem cos Ty pil chyba jakis denaturat skoro piszesz takie rzeczy. Czlowieku nigdy nie bylo zgody z Legia, nigdy nie bylo tez w Łomży f.c Legii i nie bedzie. Owszem bylo wielu sympatykow Warszawskiej Legii w Łomży (ja nigdy do nich nie nalezalem), ale po historii z flagami o ktorej wspomniales wiekrzosc kumatych zrezygnowala z "sympatyzowania" Wojskowym i skoncetrowala sie tylko i wylacznie na ŁKSie.

SaneOne napisał:
znam parę osób, które chodzą na mecze ŁKS, a oprócz tego chodzą na Ł3, drą mordy i machają szalikami...

Jeżeli te osoby, o których piszesz należą do młyna ŁKS-u (w co mocno wątpię) to przypomnina to następującą sytuację:
Znasz się bardzo dobrzez pewnym kumplem od dziecka. Jednak pewnego dnia ten twoj kolega podczas twojej nieobecności okrada ci mieszkanie. Ty potem dowiadujesz się o tym fakcie i WIESZ, że zrobił to twój "najlepszy" kumpel. I co robisz ? Przyjaźnisz się z nim dalej (tak jak tamci "kibice")

Sorry, ale ja mam swój HONOR i choć cieżko było mi to zrobić, zrezygnowałem po zabraniu nam naszych flag z jeżdzenia na Legię. A tamci PSEUDO-fani niech sobie dalej chodzą na Powiśle, może się kiedyś znowu na warszawiakach przejadą, hehe...

teraz legia to k.urwa bo flagi zabrala a kiedys kibic0 do Naszej Legii(taka gazetka kiedys byla w kazdym kiosku mozna bylo kupic) pisal zawziecie heheheh

nie znam historii o flagach i z chęcią usłyszę, więc jak ma ktoś czas niech napisze. dzięki

mój świat - moja muzyka

Ptysiu80: ja się z Tobą zgadzam... tylko, że ja nie wiem jak to do końca było... z tego co ja słyszałem (jeżeli się mylę to powiedz) to był wybryk kilku osób jeżeli chodzi o te flagi... nie wszyscy Legioniści się pod tym podpisywali...

cała ta sytuacja jest trochę chora np. dla mnie... bo z jednej strony pochodzę z Łomży i tam się wychowałem (ale nigdy nie interesowałem się jakoś namiętnie czwarto czy trzecioligową piłką nożną)... cieszę się kiedy ŁKS wygrywa, ale nie jestem zagorzałym fanem...

z drugiej strony:
jakimś tam fanatykiem Legii nie jestem, ale od najmłodszych lat byłem za wojskowymi jeżeli chodzi o jakieś puchary europejskie czy ekstraklasę...
dochodzi do tego to, że obracam się w kręgu praktycznie samych Legionistów i to raczej nie gówniarzy po 16-18 lat...

inna sprawa: w Łomży było kiedyś bardzo wiele e(L)ek... zwłaszcza w okolicach starej części miasta...

i tak jestem za (L) bez wzgledu jaka jest... po łks-ie mam (L) w sercu!!

Brak inwestycji, $.

daję małe szanse na to, że Legia będzie mistrzem Polski, większą szanse ma Krakowska Wisła, do walki włączy się być może jeszcze poznańska lokomotywa - Lech, w gronie walczących o mistrzostwo widzę także Koronę Kielce

HAHAHA ze co?? Wisła????? toć oni są na 5 miejscu LEGIA MISTRZ!!!!

HAHAHA ze co?? Legia????? sory ale sie niestety nie nadaja!! JAZDA JAZDA JAZDA :D

Jeja... Wy sie cieszycie ze Legia bedzie mistrzem, moze to i dobrze, ja sie nie znam, ale przed kazdym meczem bandy pijanych kibicow wyspiewuja mi pod oknem, a jak tysiace takich kibicow przejdzie przed moim blockiem to nawet sie nie da filmu obejrzec!

Zaznaczam, ze mam szczelne i dobre okna, ale oni robia wiecej halasu niz ambulans na sygnale! Co za idiota wymyslil stadion wewnatrz miasta! W Lomzy przynajmniej jest on na obrzezach!

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

" siedzi w krzakach, co to ?? kto to ?? edson oto czarne zloto "

fuckin idiot wdowczyk

BBBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

CWKS- Centralny Wojskowy Klub Sportowy

Hej.
Mam taki pomysł. Otóz zauwazyłem że bardzo dużo osób z Łomży mieszka, studiuje, pracuje w Warszawie tak jak ja. W zasadzie mam taką propozycję byśmy spotkali się kiedyś w stolicy i się jakoś zorganizowali na rundę wiosenną. Chodzi mi o kibicowanie ŁKS owi głównie na wyjazdach, wiadomo z Warszawy bliżej na Śląsk niż z Łomży. Co wy na to.

Mistrz bez Malgorzaty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org