Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży kupię biopaliwo? |
Wie ktoś? Bo nie chce mi się chodzić i szukać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży kupię biopaliwo? |
W Farmalu na Al Legionów k Mułły Biopaliwem jest etanol c2h5oh nazwa handlowa Denaturat i są dwa rodzaje jeden lekko żółty to jest odpad produkcyjny po spirytusie spożywczym i taki niebieski otrzymywany z destylacji drewna . Osobiście wolę ten zółty i od razu zaznaczam ,że ni pijam tylko dodaję do paliwa w samochodzie :-) Cena poniżej 10 zł
|
|
haha a to się jasnieCham z pastuchem dogadali :) bimbrowniku, jasnieChamowi nie chodzi o pół litra za 10zł. a i to nie jest BIOPALIWO ! Cham pewnie szuka 5cio litrowych baniaków biopaliwa do biokominków za ok. 35-40zł/ wsio.
|
|
Człowieku czep się tramwaju daj ludziom spokojnie popisać , Znów mnie szkalujesz i pomawiasz bimbrownikiem nigdy nie byłem i nie jestem , ten któremu odpisuję to jakiś czerwony pażdziernik a nie żaden jaśnie i do tego cham masz jakąś fobię i pewno wszędzie widzisz kurę która przypomina osła ...
|
|
Ja jak się nażrę grochówy to wytwarzam biogaz
|
|
widzisz @c2h5oh jaka to kvrvva i menda czepia się Bogu ducha winnych ludzi JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
też podłączam się pod pytanko gdzie można kupić biopaliwo kupiłem na allegro ale takie kupowanie jest upierdliwe JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
i nie interesuje mnie żaden denaturat bo śmierdzi i obsmala kuchenkę tylko biopaliwo JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Póki My Żyjemy ...ale trzeba pracować prostować i wyjaśniać Pozdrawiam ...
|
|
pięć dni temu wstecz napisał : Autor: Hrabiajasinepan (---.elomza.pl) Data: 05-02-21 17:51 ..mam kuchenkę na alkohol używam denaturatu a denaturat śmierdzi więc chce sobie kupić biopaliwo i tym palić ... chce kupić biopaliwo ale nie wiem gdzie sprzedają w łomży a nie chce mi się chodzić i szukać Autor: czerwonypazdziernik oraz Autor: jasniepanhrabia to dwa nowe konta i nicki DZIŚ założone po tym jak jasnieCham wczoraj dostał od Admina BANA na konto : Autor: Hrabiajasinepan.
|
|
czesiu z kownat tobie odwaliło już konkretnie JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
zrobiłeś z siebie debila i teraz idziesz w zaparte JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Biopaliwa kupisz na każdej stacji paliw. W benzynie 95 jest do 5% biokomponentów (etanolu, metanolu) . W oleju napędowym do 7 % estrów kwasu tłuszczowego. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |