Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fajni sa kolesie w Lomzy... |
Juz po waszych postach widze ze nici z normalnego chlopaka....Szukam powaznie a tu sie nabijaja...po dyskch juz mi sie znudzilo chodzenie...ta,m zazwyczaj wszyscy sa do nieczego-tylko o jednym mysla.Na taki kurs tanca to przynajmniej jakis na poziomie by sie zjawial ale przeciz to kaszana prawda??Przykre...ale prawdziwe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fajni sa kolesie w Lomzy... |
madzialenka a co ty tańczyć nie umiesz,że na kurs tańca się zapisujesz???
|
|
Ja bym z checia wpadł. Chocby dla tego zeby złapać nowe kroki. wiedzy w tancu nigdy za wiele. Madzialenka a normalni istnieja...uwiez..w to
|
|
a gdzie są normalne dziewczyny?? bo na dyskotekach też brak. ja przez 21 lat dopiero jedną normalna znalazłem.... ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Madzialenka a po cholere Ci chłopak ;))) Samej nie lepiej ?? Pzdrrr
|
|
taa... ja przez 22 lata też tylko jedną normalną... szkoda, że odeszła... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a ja zyje 19 rok i jeszcze zadnej nie spotkałem:)
|
|
pojeba** post to sama napisałaś. Jak nie masz zębów, wyglądasz jak parówa to normalnego gościa raczej nie szukaj. he he MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
SaneOne, ja myślę że ona odeszła do degreg.'a. Malwina
|
|
Normalne dziewczyny ? 9 dziewczyn na 10 to sama tapeta a jak nie wygląd to charakter takie jakieś ... jak śpią to marzą o księciu z bajki który wygląda jak model z Szansy Na Sukces Hajsem trzepie na lewo i prawo itd. Najfajniejsze dziewczyny poznaje młodsze odemnie ( liczy się wiek ) młode fajne pogadać o wszystkim można i jakoś myślą normalnie co po nie które. A chłopaków też nie ma dużo takich normalnych ale zawsze jakiś się znajdzie 100 % mężczyzna ty byś chciała normalnego , normalny też myśli i nie tylko jak cię rozbawić też o przyjemnościach bo co to był za facet który by co dzień nosił kwiatuszki do domu i dziękował bogu że znalazł tako a nie inną . Więc nie ma co się martwić mój brat cioteczny który ma 26 lat jeszcze se nie znalazł a jest bardziej normalny niż JA :D
|
|
Malwina: o co Ci chodzi? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
o nic... Tak mi się nasunęła myśl, że jeśli normalna odeszła od Ciebie, a degreg normalną znalazł... to może to własnie ta, o której napisałeś, że odeszła. O rety! Malwina
|
|
masz rację, facetów tzw "normalnych" w Łomży po prostu jak na lekarstwo. wczoraj z siostrą jeździłyśmy po bardzo rówżnych miejscach, gdzie spotykają się ludzie. Obiektów spełniających oczekiwania (czyt. wzrost min. 180 cm, bezdresowiec, wiek powyżej 25) sztuk 2, w tym 2 zajęte. Z przykrością zaparkowałyśmy się i obserwowałyśmy zachowania ludzi. zagadnęłyśmy jednego chłopaka, który okazał się nawet fajny, szkooooda, że taki młody...................................... orii
|
|
orii: poza wiekiem spełniam wasze oczekiwania hehehe a lat niewielu brakuje do 25... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
orii, kazdy ma oczywiscie jakies wlasne wymagania, dziwi mnie tylko uogolnianie na tej podstawie ;) Jesli podobaja Ci sie faceci wysocy to nie ma w tym nic zlego, ale z Twoich slow mozna wywnioskowac ze mezczyzni ponizej 180cm wzrostu i 25 roku zycia sa "nienormalni" ;) Poza tym, czemu dziwi Cie, ze porzadni ludzie powyzej 25 roku zycia w wiekszosci sa juz zajeci? Moze trzeba sie szybciej ogladac, bo czas ucieka ;) No ale coz, definicje "normalnego" faceta juz mamy ;) Moze ktos sie pokusi o definicje "normalnej" dziewczyny? ;) A do wszystkich narzekajacych na brak "normalnych" osob plci obojga, moze szukacie w zlych miejscach? Dyskoteka to z pewnoscia srednio dobre miejsce do nawiazania takich znajomosci, oczywiscie wyjatki zdarzaja sie wszedzie. Tylko, ze jak podejrzewam wiekszosc narzekajacych ma jakies dziwne wymagania i na tych "normalnych" i "normalne" moze nie zwraca uwagi po prostu, a pozniej narzeka? ;)
|
|
madzialenka napisała: Juz po waszych postach widze ze nici z normalnego chlopaka....Szukam powaznie a tu sie nabijaja...po dyskch juz mi sie znudzilo chodzenie...ta,m zazwyczaj wszyscy sa do nieczego-tylko o jednym mysla.Na taki kurs tanca to przynajmniej jakis na poziomie by sie zjawial ale przeciz to kaszana prawda??Przykre...ale prawdziwe Słuchaj koleżanko z osiedla :) Na tym forum ostatnio 90% z wpisujących się chłopaków to niedoszli gimnazjaliści nieumiejący napisać poprawnie jednego zdania. I ty chcesz tu szukać chłopaka ?
|
|
|
Ptysiu chyba ogórki zbiera w holenderskich szklarniach :p ale ma całkowitą rację w tym co napisał
|
|
|
pisząc, że fajni są kolesie w Łomży (słowo kolesie) powoduje że już na starcie jesteś u wielu tzw. normalnych spalona... mój świat - moja muzyka
|
|
|
Dran nasze kategorie, to nie uogólnienie, ale subiektywne dobory każdej z nas i wspólny mianownik. W związku z tym "Uogólnienie" to chyba słowo zbyt duże jak na dwie jednostki. Jeśli chodzi o wiek łączenia się w związek, owszem masz rację może jest już za późno, ale czy beżnadziejnie? Mam nadzieję, że nie :) Pozdrawiam SaneOne - :) to mi się podoba orii
|
|
|
orii chodzilo mi o to, ze piszac zaczelas od braku "normalnych" w Lomzy i przywolalas przyklad, w tym kontekscie opisujacy kryteria decydujace o tej "normalnosci" ;) Gdybys napisala, ze brak jest facetow w Twoim typie, to juz co innego :) Nie zebym sie czepial, tak tylko zauwazam :) Beznadziejnie pewnie nie jest, chociaz jak sie rozejrzec wsrod znajomych, to chyba malo kto jest wolny jeszcze ;)
|
|
nHu :) kota powiadasz........................ hmmmmmmmmm, mam już 2 psy, 2 konie i żółwia, może kot to dobry pomysł :). Pomyślę nad tym . orii
|
|
orii polecam kota ;) charakter kota jest najbardziej zbliżony do charakteru człowieka, a zwłaszcza partnera/rki :) Niezależny, z własnymi pomysłami i ma swoje kaprysy :> Sam mam teraz małą kotkę i ta to potrafi dokuczyć ale z drugiej strony jest taka fajna :D Tak swoją drogą gdzie te konie trzymasz? :> Look behind you! A three-headed monkey!
|
|
pewnie w stadninie :) orii: jakbyście mnie przypadkiem spotkały kiedyś z koleżanką to chętny do rozmowy jestem :) i z wiekiem też jakoś bym naściemniał hehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
konie w dzień chodzą po zielonej trawce, na noc do stajni. SaneOne - jak Cię spotkamy, to napewno pokowersujemy, a wiekiem się nie przejmuj, jakoś to będzie :), napewno kiedyś osiągniesz liczbę 25 (he, ha, he) miłego dzionka, kończę kawkę i spadam do pracy :) orii
|
|
taaa... to kiedyś nastanie szybciej niż nawet mi samemu się wydaje :( ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
zaloguj się na fotka.pl zobaczymy jakie z was fajne laski. Chcąc być z porządną osobą zacznij sama spełniać jakieś kryteria. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
|
Marcelus odbiegasz od tematu, wygląd zewnętrzny nie ma większego znaczenia (wyłączając wzrost), tzw. normalnośc to raczej zbiór cech charakteru wyrażających się pewnymi zewnętrznymi obrazami (np sposób poruszania, ubierania, gestykulacji, mimikę itp.)- jeśli chodzi o wstępną weryfikację. Poza tym nie czuje potrzeby sprawdzenia się na Fotce A czy one mówiły coś o wyglądzie i że koleś ma być "laskiem"? :> dzięki nHu orii
|
|
Fotka jest do kitu... każda średnia jest tam zawyżona... w życiu bym nie pomyślał, że ponad 500 osób może mnie ocenić na 9,95/10... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne może oni dostrzegli w Tobie ten błysk w oku i polot umysłowy :) i jakieś ukryte talenty bijące z Twego lica :) kiedyś też miałam fotki na Fotce - LIPA orii
|
|
heehehe z pewnością :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |