Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomagam.pl - zróbmy zrzutkę dla forumowego starego dziada Hrabiajasinepan :) |
Ten były parobek, potomek roztrząsaczy gnoju ma naprawdę ciężki żywot. Po wyburzeniu pustostanu, rudery w której do tej pory nielegalnie pomieszkiwał, dziad wylądował pod mostem , gdzie wegetuje w szałasie zbitym ze starych desek, pokrytym mchem i igliwiem :) Za legowisko służy mu znaleziony na śmietniku stary obszczany materac, a za pościel - sterta starych szmat i gazet. Dziad ogrzewa swoje lokum starą kozą, gdzie z biedy pali szmatami, makulaturą i plastikowymi butelkami. Do podgrzania szklanki wody nałapanej z deszczówki lub zaczerpniętej prosto z Narwi, używa zdezelowanej kuchenki spirytusowej , gdzie sobie gotuje w zardzewiałych puszkach po konserwach. ot, tak sam tu trzy dni wstecz się żalił : cyt. ... Re: Biopaliwo do kominka gdzie sprzejają w Łomży? Autor: Hrabiajasinepan (---.elomza.pl) Data: 05-02-21 17:51 ...mam kuchenkę na alkohol używam denaturatu a denaturat śmierdzi więc chce sobie kupić biopaliwo i tym palić. chce kupić biopaliwo, bo palenie denaturatem jest profanacją, lepiej wypić niż tym palić, dla mnie jaśnieChama denaturat to szlachetny trunek \":)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomagam.pl - zróbmy zrzutkę dla forumowego starego dziada Hrabiajasinepan :) |
W tym komandzie volksdojcz i zydkokomuch nie ma normalnych ,ten u góry to dowód na Mój wpis ha ha ha... A w ten sposób szkalować nieznane osoby może tylko człowiek chory psychicznie ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |