Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zielarz w Łomży |
Zna ktoś jakiegoś dobrego zielarza z Łomży lub okolic ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zielarz w Łomży |
Podobno mieszka jakis w okolicach ul. Spokojnej
|
|
Na imię ma Krzysztof, ma za żonę Mariolę. I też go polecam. Lokalizacja jak w poście felixa.
|
|
no ja obok ulicy Spokojnej mieszkam ale nic nie wiem o Panu Zielarzu ale jak cos to sie dowiem i napisze
|
|
Byłbym wdzieczny :]
|
|
Ja chodziłam do pana Krzysztofa Czarneckiego - w moim przypadku był bardzo skuteczny. Mieszka na Nowoprojektowanej. Na 4lomza jest z nim wywiad, a na samym końcu -adres i jak się zapisać. Zobacz tu: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5829
|
|
U tego Pana Czarneckiego są jakieś opłaty za wizytę, za dobraie ziół do schorzenia ??
|
|
Też myślałem o panu Krzysztofie Czarneckim. Opłat nie znam, ale mam bardzo ciekawy przypadek - pozytywny oczywiście. Bardzo polecam !!
|
|
Koło ulicy Żabiej tam gdzie punkt skupu ziół HERBAPOL Rafał
|
|
Róg Nowoprojektowanej i wesołej
|
|
Nowoprojektowana - tez polecam
|
|
Wolał bym już "Harrego z Tybetu". Wybaczcie, ale nie ufam człowiekowi, który popatrzył mi w oczy i stwierdził boleriozę i kilka innych chorób, które zostały kompletnie wykluczone kilka dni później, podczas badań laboratoryjnych. Na dodatek wcisnął mi jakieś ziółka i kilka razy wykręcił odcinek szyjny kręgosłupa. Z chorobami się pomylił, ziółka gówno dały, a szyja mnie przez kilka dni napier******... Pozdrawiam
|
|
Tak czarnecki sprzedaje takie ziólka ale jak trzeba sie wyleczyc to sam gna do szpitala bo wie ze te jego ziółka to jeden wielki bubel!!!! NIE POLECAM!!! Jak po ziólka to tylko do apteki
|
|
Obok ziół polecam kurować się sokami. Niektóre zioła też można wyciskać w wyciskarce, wtedy zachowamy cenne właściwości. Więcej o leczeniu sokami można przeczytać tutaj:https://www.terapiasokami.pl/naturalne-leczenie-chorob. Stosuję się do tych porad i tylko mogę potwierdzić skuteczność tej diety. Oczywiście zioła są też dobre. Taką dietę na sokach można traktować jako uzupełnienie codziennej, zbilansowanej diety.
|
|
Zielarz w Łomży Autor: bertus20 (---.internetdsl.tpnet.pl)Data: 19-04-06 20:07 Zna ktoś jakiegoś dobrego zielarza z Łomży lub okolic ? Proszę bardzo: 18-400 Łomża ul. Sadowa 3 tel: 86/ 216 25 91 Godziny przyjęć: 8.30 - 13.00 STRANSKY
|
|
zielarze, wróżki, egzorcyści, uzdrowiciele ... - tylko w Łomży
|
|
Uwielbiam zielarstwo. To jest coś wspaniałego. Świetnie ono robi na zdrowie. __________________________ Finanse Przedsiębiorstw, a tematy prac magisterskich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |