czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawo jazdy?

ile teraz kosztuje kurs na prawo jazdy? wiem ze jakieś 3 lata temu kosztował tak 800- 900 zł. cena poszła w góre czy tez mniej więcej tak się płaci? i która szkołę byście polecili? chce zrobić prezent siostrzenicy i zastanawiam się właśnie nad zapłaceniem jej za kurs :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawo jazdy?

Też chciałbym mieć taką siostrzenicę, która zasponsorowałaby mi pare rzeczy .

Ośrodek Szkolenia Kierowców Mariusz Gruszfeld

18-400 Łomża
ul. Bernatowicza 6

tel. 086 215 25 63
kom. 0 503 045 742

Zadzwoń zapytaj się będziesz wiedziała. Polecam kupel tam zdawał .

[B]Dla Ziomków Szacunek , Dla Frajerów Pogardę ... [/B]

Ja polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Daniela Witkowskiego
na ulicy Wojska Polskiego 33
Tel. 507 164 544
Dobra niska cena kursu dla młodzieży i miła , dajaca efekty nauka!!
Gorąco polecam gdyż niedawno skończylam kurs i w poniedzialek mam egzamin w WORDZIE ... ale pełny optymizm :D

pozdrawiam

(...)

slodki_aniolek- powodzenia, i bez stresu bo to tylko przeszkadza, przed egzaminem wez pare glebokich wdechow i sie nie martw...jedyna rzecz, ktora jest jakby to ujac...przeszkadza w zdaniu to bardzo dobre samochody, ktore nie sa tak zuzyte jak L , ktorymi sie uczycie jezdzic(wszystko delikatnie i bardzo dobrze chodzi, co moze przeszkodzic, gdyz ludzie sie przyzwyczajaja do tego na czym jezdza)
;-)

Mazurek ". Polecam kupel tam zdawał" - to bardzo ciekawe to co mowisz...zdawal egzamin u Gruszfelda... he he he

Pozdrawiam:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

ośrodek szkolenia Mariusz Gruszfeld

bardzo polecam, cena kursu 950 zł plus 30 zł pomoce naukowe (testy, kodeks w skrócie). super wykłady, zdawalność 90 %. bardzo mili instruktorzy

zly_czlowiek - dzieki za pare słów otuchy ale stres robi swoje!mysle ze wszystko pójdzie jak po maśle ;D hi

Ja polecam Osrodek na Mickiewicza.900zł kurs i jezdzisz samemu a nie po 5 osob w samochodzie wogule to jezdzi sie jak swoim.

Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Delta tel. 602 314 159. Cenę mozna umówic, wszystkie pomoce dydaktyczne za darmo (testy, kodeksy, filmy).

Ja równiez polecam Osrodek Mariusza Gruszfelda,gdyż sam się tam szkoliłem :)) Z opinii znajmonych jak i po własnych doświadczeniach gorąco polecam :)) Pzdrrr

=) czyli cena 900-950 zł
dzieki za pomoc
pozdrawiam :)

Ja też polecam ośrodek pana Mariusza. Sam się szkoliłem, szkolili się znajomi, nikt nie narzekał, każdy chwalił. Samochody w porządku, a instruktorzy bardzo mili i cierpliwi.

cześć a ja polecam Ośrodek Szkolenia u Kamińskich. To firma z wieloletnim doświadczeniem, kadra bardzo dobrze wyszkolona. Ja w tamtym roku robiłam tam kurs i jestem bardzo zadowolona. I zdałam za pierwszym razem. Polecam wszystkim!!!!!

izuś

Izuś masz rację ja tam robiłem wszystkie kategorie od A do C i polecam wszystkim. Maja profesjonalny plac, świetnie wyposażona sala wykładowa. Zdawalność najlepsza w Łomży! I jak dobrze pamietam to ten OSK istnieje juz chyba ponad 15 lat.A to o czymś świadczy! Polecam wszystkim kto chce byś dobrym i odpowiedzialnym kierowcą! Dokładnego adresu nie pamietam ale to na Al. Legionów za Jednostką Wojskową.
POLECAM!!! WARTO:)

stefano

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org