Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaśnieChamie , stary stetryczały dziadu jak wali ci w dekiel, zwiększ dawkę psychotropów i przestań wyPiSywać bzdury na forum . |
jaśnieChamie, parobku i potomku roztrząsaczy gnoju z aspiracjami do szlachectwa :) ... a to dlaczego twoje nazwisko figuruje w \" Księdze chamów polskich \" ? Na twoim przykładzie stary dziadu, troglodyto widać, że cham ze wsi wyjdzie ale wieś z chama nigdy. Parobku, potomku roztrząsaczy gnoju , słoma ci z gumiaków wystaje - wróć do wideł . ps: stary dziad jaśnieCham , to pasożyt społeczny , beneficjent MOPSu i opieki społecznej, który wyPiSywał wcześniej brednie jako Autor: rej ( vel świński ryj ) swego czasu chwalił się, że kwestował kilka lat na rzecz WOŚP - do czasu, aż złapano go na gorącym uczynku, jak poodpieerdalał pieniądze z puszek .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaśnieChamie , stary stetryczały dziadu jak wali ci w dekiel, zwiększ dawkę psychotropów i przestań wyPiSywać bzdury na forum . |
Następny paszkwil obrażający wyzywający i lżący ludzi troglodyty zera wcześniej specha i zezaka ...Karma wraca ...
|
|
Re: jaśnieChamie , stary stetryczały dziadu jak wali ci w dekiel, zwiększ dawkę psychotropów i przestań wyPiSywać bzdury na forum . |
haha dziad dostał za darmo komputer i darmowy dostęp do internetu w ramach programu \" Stop wykluczeniu cyfrowemu w mieście Łomża\" i PiSze bzdury. ... a jaki to z niego bohater z za monitora :) Ten obłąkany paranoik dziesiątki razy wyPiSywał coś o Kownatach, krowach itp... - myląc mnie z kimś innym. Ba, chwalił się wielokrotnie na forum, że już niby z jakąś tam swoją ekipą ( cmentarnych dziadów, jedną nogą w grobie, tak jak i on ) byli na mojej niby posesji w Kownatach , chcąc mi , jak PiSał wpier..ć :) Raz, że z Kownatami nie mam nic wspólnego, nawet tam ani razu nie byłem, po drugie, to jak tam niby już byli, to czego się przestraszyli, w pampersy popuścili, do bramy czy drzwi nie zapukali/zadzwonili ? Wyszedłby Bogu ducha winny chłop, poszczuł psami, pognał te stare tałatajstwo a może jeszcze i by im ryje oklepał :) PiSałem temu obsrańcowi : bohaterze podaj miejsce i czas , gdzie ci pasi, podjadę SAM i ci ryja obiję . ... a ten wije się jak piskorz, moczy gacie na samą myśl o spotkaniu ze mną face-to-face w realu. Oj, świni pluć w ryj, to powie ... ps: Chciałoby się naPiSać : gowno parobkowi nie zegarek :)
|
|
alkoholiku z Nowogrodu , znów się bimbru ożłopałeś, to nie PiSz bzdur i ty. Wcześniejszych tematów i postów tego chama, to ty nie czytałeś nigdy ? ...no, ale co można się spodziewać po takiej kanalii, jak ty adszeju Piotrowski, wszak wy z jednej gliny ( a raczej gowna ) ulepieni w PiSuar zapatrzeni :) I swój swojemu krzywdy nie da zrobić ( qrva qrvie łba nie urwie :)))) ps: a jak tam pastuchu idzie ci hodowla gęsi i handel jajami ?
|
|
chamie z kownat wysprzątaj szopę bo wielki PAN HRABIA z ekipą złoży ci wizytę
|
|
No i pewnie ryju w tej szopie skończysz .... urbi et orbi !
|
|
Ten pastuch , potomek roztrząsaczy gnoju, pasał niedawno świnie i krowy po okolicznych rowach i wyrzucał w gumofilcach gnój z obory u moich znajomych rolników. Do tego ten troglodyta ledwie skończył wiejską powszechną siedmioklasową szkołę za czasów głębokiego PRLu i a i to za kury, masło i jajka, jakie matka słała nauczycielom. Prostak sam się tytułuje Autor: Hrabiajasinepan ... jasINE pan :) ... ten parobek nawet nie ŁUMI się sam poprawne podPiSać :) TROGLODYTA ! Barani łeb, stary dziad , beneficjent MOPSu i opieki społecznej , jedną nogą w grobie, straszy innych - w tym i mnie, że kiedyś był , z jakąś tam niby ekipą emerytów albo i chciał mnie niby obić, ( Autor: smolen - też ? ) najeżdżając niby, moją niby posesję w Kownatach ( ... co ta menda ma do Kownat itp.. skoro ja NIGDY w życiu nawet tam nie byłem ? ) ... a jak się chwali, to dlaczego ekipa starych dziadów nie zapukała/zadzwoniła do niby mojej posesji ? Obsrali się wcześniej w pampersy ? Bali się, że Bogu ducha winien rolnik wyjdzie i starym dziadom oklepie pyski czy poszczuje ich psami ? Po co ten bohater za za monitora ma się trudzić ? Już wiele razy jemu i innym , proponowałem : podajcie swój adres, czas i miejsce które wam kozaczki w wirtualnym świecie pasi - ja podjadę SAM, bez \\\"ekipy\\\" i wam mordy oklepię. TEN TYP JEST NIEZRÓWNOWAŻONY PSYCHICZNIE ! ps: vide tematy zakładane przez tego troglodytę i obsesję na moim punkcie , gdzie od dłuższego już czasu - dziad wkleja linki do YouTube a NIE związane z moją osobą w jakikolwiek sposób. ... do tego ta MENDA wielokrotnie na forum zamieszczała swoje tematy , oskarżając mnie i sugerując forumowiczom , gdy ktoś np. ukradł rower, okradł piwnicę, napadł na sklep z alkoholem, itp... to właśnie zrobił to Autor: 0-22. GDYBY TA STARA MENDA I DZIAD , może i była świadoma swoich czynów , mógłbym i niby dochodzić swoich praw,. ALE CZY WARTO KRUSZYĆ KOPIE Z CHAMEM, który będzie uznany ( wg wszelkich przesłanek medycznych ) - za DEBILA ? :))))
|
|
jaśnieChamowi znów dziś w dekiel wali :) i swoim starym zwyczajem zamieszcza na forum linki do filmików z youtube, a dwa dni wstecz admin dał już dziadowi ostrzeżenie, kasując jego temat.
|
|
hahaha no i jasnieCham dostał BANA :)))
|
|
To jest po prostu świetna sprawa. Muszę sobie takie rzeczy przeanalizować!! ________________________ PisaniePracMagisterskichKatowice.pl
|
|
Ostatnimi czasy, tak ze trzy dni wstecz - ten CHAM po dostaniu BANA na konto Autor: Hrabiajasinepan , JEDNEGO DNIA ZAŁOŻYŁ AŻ 3 NOWE KONTA na nicki : Autor: jasniepanhrabia , Autor: twojkoszmar, Autor: czerwonypazdziernik ...jest taki mały problem, ciemnyparobek nie kuma po polsku. On założył po pradziadku gumofilce, popił jabola z nocnika szlachcica i już myśli, że jest hrabią:))))
|
|
Niestety, nie ma lekarstwa dla jasnieChama, znów dziadowi w dekiel wali.
|
|
jasnieChamowi znów w dekiel wali, psychotropy nie działają ? ... zaraz w kaftanie bezpieczeństwa wróci stary dziad do Choroszczy .
|
|
oj, jasnieCham znów nadaje :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |