Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam partnera na studniowke i na kurs tanca |
Jestem ladna ale nie mam z kim isc na studniowke do tego chce zapisac sie na kurs tanca a zaczyna sie juz taki we wtorekw klubie garnizonowym ...Chyba na 15:30 lub 17 pojde.Zapraszam wiec was chlppcy:)moze sie sobie spodobamy i zaprosze Cie na studniowke :)do tego bedziemy uczyc sie tanczyc :)moze byc calkiem ciekawie.To kto zjawi sie we wtorek???Czekam na was- przedstawie sia jako madzialenka:p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam partnera na studniowke i na kurs tanca |
heheh wcale jak casting
|
|
Normalnie bedą tłumy. Co zrobisz jak zjawi się dwudziestu ? Ze wszystkimi sie umówisz ? Ja chętnie bym sie zgodził ale warunki zaproszenia brzmią jak pseudo reklama kursu tańca
|
|
Madzialenka....a kto ma wiedzieć jak ty wyglądasz?? Przeci3ż nikt nie weźmie kota w worku...;) hehe
|
|
"ja ładny ty ładna, może byśmy..." a tak pozatym cos wiecej o sobie, zrozum studniówka to zabawa muszę wiedzieć czy istenieje jakaś szansa na duchową więź... :D
|
|
Madzialenka to instruktorka tańca - teraz to juz jasne. Reklamy na forum się kasuje !!!
|
|
Hehehhee Dziewczyno idz na dyskoteke,zaproś kolegę itp itp Twoj post nie trzyma sie kupy :))) Pzdrrr
|
|
kryptoreklama, ale od pewnego czasu rozgladąłem sie za jakimś kursem więc dzięki madzialenka napisz konkretnie na która godzine jaka cena, jak często są spotkania?
|
|
madzialenka jedz do Jeziorka to sobie i chłopa wyrwiesz na stódniówke i tańczyc sie nauczysz w rytmach disco hehe.... niezły temat na forum bez kitu :]
|
|
madzialenka,na jaki dres mam wysłać swoje "si-vi"?
|
|
Dziewczyno weś ty nie rozbrajaj ludzi wrzuć zdjęcia swoje na jakoś stronę i daj TUTAJ !! jak będzie co pomacać i wogóle to się zgodzę ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |