Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smog nad Nowogrodem - czym pali alkoholik ? |
... tak w nawiązaniu do : Łomża z największym smogiem w województwie.Przeciwdziałanie. https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=820830&t=820830 ... my tu o gadu gadu, smog w mieście Łomża, a CO SIĘ DZIEJE NA OBRZEŻACH ? ... tam to już wolna amerykana ? Trzeba się przyjrzeć czym palą chłopki/roztropki z podłomżyńskich miejscowości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smog nad Nowogrodem - czym pali alkoholik ? |
I co zima przyszła i wygnali z przystani ? I dobrze ... Brawo PiS gonić donosicieli i TW siów ...
|
|
pierwszy raz na internecie znalazłem jak ktoś brawa klaszcze władzy ;p
|
|
Poczytaj więcej to forum zobaczysz jak piszą sami do siebie :-)
|
|
Oj, ta MENDA znów konfabuluje i myli mnie z kimś innym. Jaka przystań itp... ? Znów masz pijackie zwidy ? Nie chlaj tyle. Swoją drogą, to ten były komuch, coś bredzi o konfidentach i donosicielach ? A zapomniał, jak kilka razy tu na forum straszył mnie, że doniesie do mnie do Prokuratury, jak i ten barani łeb szukał prawnika , który za darmo wytoczy mi pozew cywilny za niby zniesławienie jego podłej osoby. Nie obiecuję nagrody, ale byłbym wdzięczny gdyby ktoś przybliżył tu nam na forum postać i przeszłość tego typa. Wszak, typek jest już od dobrych kilku lat na mundurowej emeryturze i do tego NIE wypracowanej w Wojsku Polskim, a służbach dawnej PRL.
|
|
oo i proszę bardzo Czesława Dyktę z kownat wypuścili z Choroszczy
|
|
chamie z kownat jak fajnie ze tu jesteś
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: Hrabiajasinepan Posty: 2 E-mail: hrabiajasniepan@interia.pl _______________________________ alkoholiku Andrzeju Piotrowski , drugi nick teraz założyłeś pijaczyno ? MENDO z Nowogrodu - przypominam ci, że śp. Pan Z. Skowroński z Kownat , z którym mnie myliłeś i mylnie bezpodstawnie kojarzyłeś ( ... a i wtórowało ci tu kilka kvrew ci podobnych ) już od kilku miesięcy nie żyje. ... a ja NAWET NIGDY W ŻYCIU NIE BYŁEM W KOWNATACH !
|
|
HAHHAHAHAHAHHA ale debil
|
|
cham z kownat pisze że nie jest chamem z kownat
|
|
chamie z kownat słabo cię leczyli w tej choroszczy
|
|
dziadu , pseudohrabio - nawet i w nicku widać ciągotki chama do nobilitacji - a po takich potomkach roztrząsaczy gnoju, jak ty , to mój pradziad wsiadał kiedyś na konia . Oj, słoma z butów ci prostaku wystaje - i pamiętaj - cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z takiego chama , jak ty , NIGDY !
|
|
chamie wysprzątaj to szopę w kownatatach to w której mieszkasz bo wielki Pan Hrabia przyjedzie do ciebie spuścić ci wpier..dol.
|
|
... ryj ? nowe wcielenie ?
|
|
zgadłeś chamie dostaniesz wypłatę chvjem między oczy
|