Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w drukarni |
Mam do was pytanie bo szukam pracy, a przeniosłem się za żoną do Łomży. W której drukarni są najlepsze warunki. Jestem z okolic Giżycka. Dużo czytałem opinii i mam swoje wyrobione zdanie. Tylko na stronie drukarni TOP DRUK są oferty pracy? Gdzie jest ulica Nowogrodzka 151A. Nie mogłem znaleźć szyldu. Jakie macie opinie o JDA, drukarnia Borkowski? Nie wiem czy nie przekręciłem oraz znalazłem jeszcze jedną Libra.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w drukarni |
Jeśli znalazłeś hurtownię alkoholi to drukarnia znajduje się w głębi tej działki za hurtownia Astra
|
|
Byłem tam na rozmowie jak szukałem pracy. Zastanów się czy chcesz słuchać jaki to cudowny jest świat i ile zarobisz. Na szczęście jest dużo opinii w necie i grupa na Facebooku gdzie można poczytać opinie o pracodawcy. Jak musisz to idz na chwile zarob cos i uciekaj . Polecam prace w oknach .
|
|
Ogólnie powiem Ci tak. Nie przekonasz się to nie będziesz wiedzieć. Ja znalazłem pracę w oknach i sobie chwale
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |