Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizytówka miasta |
Przy głównej ulicy miasta przy jednostce wojskowej mamy piekną wizytówkę miasta stos samochodów na chodniuk, praca wre jak w średniowiecznej manufakturze od świtu do zmierzchu podjeżdżają samochody z przuczepkami wysiadają ekipy i rozbierają tną samochody . Nikt się tym nie interesuje o pochodzenie samochodów, że rozbierają na chodniku mista przy głównej ulicy , ani Straż Miejska, Ochrona środowiska, Policja . Na taki złom w centrum mista trzeba chyba mieć jakieś zwzwolenia itp. najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizytówka miasta |
tak samo stosy butelek i ogolnie ten recycling na bawelnie w stodole jeszcze gorszy widok
|
|
smyk jak sie nikt nie interesuje to zadzwon na policje...a nie problem robisz... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Przejeżdżając tam w tym tygodniu widziałem 2 policjantów, tylko nie mam pojęcia co oni tam robili. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Na czesci czekali...
|
|
to fakt. W takim miejscu nie powinno być takiego złomu. ADALL
|
|
biznes jest biznes . a co to kogo obchodzi
|
|
To moze zrobisz pierwszy krok i jakies poczynania w tym celu!!ponarzekać na wygląd niektórych łomżyńskich ulic to i ja moge...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |