piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dom seniora

Czy ktoś z was zdecydował się na dom seniora? Pytam bo zastanawiam się właśnie nad domem pod topolami do babci... a ja nie mam czasu zeby się nią opiekować 24 godziny na dobę :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dom seniora

Nie jeden pewnie by się zdecydował (za zgodą seniora)ale taka przyjemnośc to koszt około 3-4 tyś więc taniej jest zatrudnić jakąs osobę do opieki jeśli samemu nie można się opiekować

Można spróbować na NFZ w POZach.

Orle Gniazdo Szczyrk napisał(a):

> Można spróbować na NFZ w POZach.

Na NFZ dom seniora to ciężka sprawa. Bardzo ciężko o taką opiekę.

Ja mogę wypowiedzieć się na temat tego miejsca - polecam https://www.dom-seniora.szczecin.pl/o-nas/polozenie/

Zachowanie zdrowego słuchu jest niezwykle istotne, zwłaszcza w starszym wieku. Nieleczony niedosłuch może prowadzić do izolacji społecznej oraz obniżonego nastroju. Dlatego regularne badania są kluczowe. Audio Medika - https://audiomedika.pl/ proponuje bezpłatne badanie słuchu Białystok, co pozwala na szybką diagnostykę. Dla osób, które potrzebują wsparcia, dostępne są aparaty słuchowe Białystok, które można dostosować do indywidualnych potrzeb. Dodatkowo, niewidoczne aparaty słuchowe to doskonała opcja dla tych, którzy chcą zachować estetykę i komfort, ciesząc się jednocześnie lepszym słyszeniem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org