Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miłosnicy Tygrysków |
Chętnie nawiążę kontakty z kolekcjonerami "Tygrysków" w celu wymiany zbiorów, względnie w celu zakupienia w/w książeczek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miłosnicy Tygrysków |
nie pomuliło cie się z działem ogłoszenia?
|
|
Ehhh... Założe się iż ponad połowa obecnych forumowiczów nie wie o co chodzi. ;) Miałem gdzieś na stryszku małą kolekcję, może się znadzie. kłaniam I.
|
|
Ja mam dużo tygrysów , 50 książek . Chcesz to ci sprzedam wszystkie , 3zł sztuka.
|
|
Chętnie nie tylko kupię, ale również wymienię... I nie pomyliłam z działem ogłoszenia. Forum służy chyba do wymiany wiadomości, opinii, nawiązywania kontaktów, no chyba, że sie mylę.... Prosze zainteresowanych o kontakt *(e-mail): annamira@poczta.onet.pl
|
|
owszem. ale treść Twego postu bardziej przypominało ogłoszenie z gazety niż wstęp do jakiejś dysputy Zwracam honor
|
|
Zwracasz mi Waść coś, czego nie utraciłam :)) Pozdrawiam. AnnaMira
|
|
Tak mi się zdaje, ze albo forum jest mało odwiedzane, albo miłosników "Tygrysków" jest tak niewielu... Mozliwe, że to dlatego, że cześci czytających Tygrysek kojarzy się zapewne tylko z Puchatkiem... smutne...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |