Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam najleprzych budowlańców,budowa domu 1-rodz. |
Pozdrawiam serdecznie wszystkich internałtów i proszę o informację. Dzięki z góry.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam najleprzych budowlańców,budowa domu 1-rodz. |
<najleprzym> budowlancem to ty sam dla siebie bedziesz - <internałto> bagrmosen
|
|
he wiedziałem że zaraz ktoś cię poprawi
|
|
W Łomży takich nie znajdziesz ;)
|
|
Ja też szukam juz od maja. wszyscy zajęci na rok lub dwa
|
|
ja moge polecic ci dobrego fachowca z doswiadczeniem. Ewentualnie zadzwoń pod numer (086) 216-09-18 i poproś Pana Andrzeja. nie wiem czy zajęty ale zadzwonic mozesz :)
|
|
ta... najlepiej jak się samemu wszystko zrobi... wtedy wiesz, że jest tak jak chciałeś... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
hehe... nie kazdy ma do tego smykałke....niekturzy sie po prostu nie dadajo ;)(nie obrażajac nikogo)
|
|
hmm jest jedna firma z mojego doświadczenia jako klienta. numer do nich to 604933790. na pewno sie nie zawiedziesz i nie zrobia ciebie na kase ani nie bedzie problemow w razie poprawek a uwierz ze z tym trzeba bardzo uwazac!! bigi2004
|
|
popieram halinę......... jeżeli szukasz najleprzego, to szukaj tak jak "słodki aniołek", gdyż wg niego/jej nie wszyscy .... cyt: "hehe... nie kazdy ma do tego smykałke....niekturzy sie po prostu nie dadajo ;)(nie obrażajac nikogo)" Nie obrażam nikogo. Kończ Waść - wstydu oszczędź !!! ADALL
|
|
Może nie dokładnie na temat , ale moja rada jest taka. Wybierając jakieś rozwiązania musisz wcześniej wiedzieć co chcesz . Każdy sprzedawca będzie Ci wciskał swój towar jako najlepszy. Radzę dużo czytać , polecam znane portale budowlane np. http://www.muratordom.pl , http://www.monter.pl i inne. Szczególnie cenne są tam fora i grupy dyskusyjne , gdzie znajdziesz praktycznie wszystko przy jakichkolwiek wątpliwościach.
|
|
Dziękuje wszystkim za uwagi i przepraszam za pisownię .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |